Туристично-екскурсійний центр НУБіП України провів апробацію оглядової екскурсії «Стежками НУБіП», присвяченої 125-річчю університету

15 червня 2023 року

      Туристично-екскурсійний центр НУБіП України провів захоплюючу оглядову екскурсію для вихованців еколого-природничого ліцею № 116 міста Києва.

  Захід було проведено з метою формування іміджу НУБіП України, заохочення потенційних абітурієнтів, розкриття історичних особливостей закладу вищої освіти шляхом організації туристично-екскурсійної діяльності територією та об’єктами Університету.
  Для проведення екскурсій були залучені студенти ННІ неперервної освіти і туризму кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, що проходили профільну практику.
  У результаті заходу гостями університету були отримані незабутні враження, знання про провідний ЗВО країни. Студентами ж був здобутий перший практичний досвід гідів та акторів-аніматорів, також були вдосконалені знання і навички з дисциплін «Організація екскурсійної діяльності» та «Організація анімаційної діяльності».

Запрошуємо всіх бажаючих до нашої улюбленої, неповторної студентської країни в наймальовничішому куточку Голосіївського лісу – «НУБіП України!»

 

 

ФОТОГАЛЕРЕЯ:

 

 

 

 Шкварун Л.І.,
старший викладач кафедри

готельно-ресторанної справи та туризму

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook