Страшна війна без жалю забрала життя випускників–лісівників Романченка Івана та Глушенка Олександра

15 червня 2023 року

     Страшна війна без жалю забрала життя ще двох наших випускників –лісівників – помічника лісничого Романченка Івана Васильовича та майстра лісу Глушенка Олександра Олександровича працівників філії «Свеське лісове господарство» ДП «Ліси України».


 
Романченко Іван Васильович                          Глушенко Олександр Олександрович
     

    Ще одна тяжка втрата серед випускників ННІ лісового і садово-паркового господарство НУБіП України. Із сумом та скорботою повідомляємо, що знову у родини лісівників прийшло непоправне горе. 13 червня, внаслідок обстрілу загинуло 6 працівників філії «Свеське лісове господарство» серед яких двоє наших випускників ННІ ЛіСПГ НУБіП України. Лісівники рухались на автомобілі УАЗ по лісовій дорозі від с. Стара Гута до с. Голубівка та загинули внаслідок обстрілу рф.
     В машині були лісничий Сергій Волков (48 років), наш випускник, помічник лісничого Іван Романченко (33 роки), майстри лісу Андрій Бураков (35 років), наш випускник Олександр Глушенко (31 рік), Сергій Заболотний (33 роки), Андрій Михайленко (50 років).
У кожного залишились родина та діти.
     Викладачі, однокурсники, колеги та друзі Івана Васильовича та Олександра Олександровича, поважали їх як фахівців і як людей за притаманну їм чесність, простоту і щирість та згадують про них як про веселих, добрих та порядних людей. Кажуть, що були щирими друзями, на яких завжди можна було покластися.

     «Я особливо близько до серця беру загибель людей свого покоління, нестерпно бачити сльози молодих жінок, які ще не встигли набутися дружинами і вже стали вдовами… Ваньок, ти був кращим серед всіх. Щирий, відкритий, веселий, простий, любив правду у вічі. Ти був усюди свій, душа компанії. Всі твої вислови були крилатими. Дзвонив після закінчення університету … не забував. Я так надіялась, що ще зустрінемось на зустрічі випускників. Посидимо, поговоримо, посміємось, пожартуємо, як колись !!! Невимовно боляче бачити як гинуть найперспективніші, найдобріші, найталановитіші хлопці – військові чи цивільні особи, які могли б виростити нове покоління таких самих як вони…які могли б працювати, навчати, бути взірцем. Спочивайте з миром! Нестерпно, щоразу однаково нестерпно бачити це страшне горе якому нічим не можна зарадити …» – зазначає одногрупниця, староста групи Наталія Стратій.
 
 Академічна спільнота Національного університету біоресурсів і природокористування України глибоко сумує у зв’язку з непоправною втратою і висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям та колегам загиблих лісівників.

    Невимовний біль, безмежна скорбота, вічна і світла пам’ять нашим мужнім лісівникам філії «Свеське лісове господарство» ДП «Ліси України»!

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook