Початок захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт на факультеті аграрного менеджменту

13 червня 2023 року

   13 червня відповідно до Наказу № 546 від 26.05.2023 року про проведення захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт студентами першого (бакалаврського) рівня спеціальності 073 Менеджмент денної форми навчання на факультеті аграрного менеджменту розпочала роботу екзаменаційна комісія у складі д.е.н., доцента Бутенко В.М., к.держ.упр., доцента Дергач А.В., к.е.н., доцента Драмарецької К.П., к.е.н., доцента Кузьменко С.В. та к.е.н., доцента Міщенко І.А.

   На початку захисту виступив декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, який познайомив присутніх з наказом та побажав успішної роботи студентам та членам екзаменаційної комісії.

   Голова комісії Віра Бутенко також привітала студентів із черговим етапом їх навчання та побажала їм успішного захисту бакалаврських робіт. 

   Захист кваліфікаційних робіт відбувався у змішаному форматі. Студенти, котрі не мали змоги бути безпосередньо в аудиторії, представили свої доповіді он-лайн. 

   Хочеться відмітити високий рівень підготовки студентів, котрі презентували результати своїх досліджень. Теми, котрі розглядалися студентами, були надзвичайно актуальними та цікавими. Розглядалися різні аспекти управління інвестиційною діяльністю на підприємствах, розроблення бізнес-планів, роль емоційного інтелекту в управлінні проєктами, управління імпортними операціями  тощо.

   Студенти наводили конкретні розрахунки, висновки були обґрунтованими та детальними. Члени комісії задавали питання, на які здобувачі давали ґрунтовні відповіді. 

   Також слід відмітити, що деякі студенти представили власні бізнес-плани, які вони будуть впроваджувати у своїй майбутній діяльності. Усі студенти, котрі захищали свої бакалаврські кваліфікаційні роботи, отримали позитивні оцінки.
  Наприкінці члени комісії подякували студентам за цікаві доповіді, відповіді на питання, побажали їм успіхів та висловили бажання бачити їх у якості магістрів на факультеті.

 

Віра БУТЕНКО
голова екзаменаційної комісії
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook