ПІДГОТОВКА КАФЕДРИ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ 2023/2024

15 червня 2023 року

14.06.2023 р. відбулося чергове засідання кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька. Одним з важливих питань щодо підготовки кафедри до нового навчального року було питання про розподіл годин педнавантаження на 2023/24 н.р. з яким виступили доценти Таран Т.В. і Поляковський В.М. Ними також зазначено питання про скасування набору за спеціальністю 212 та відповідно зменшення годин за деякими дисциплінами.

Наступний доповідач – професор Якубчак О.М. розповіла про стан з набором аспірантів за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти «Доктор філософії» і зазначила про необхідність відкриття нової програми для можливості підготовки аспірантів за науковими тематиками кафедри.
Тимчасово в.о.зав. кафедри Ткачук С.А. виступила з питанням про проведення відкритих лекцій НПП кафедри впродовж осіннього семестру 2023 р. Відкриту лекцію запропоновано прочитати проф. Захаренку М.О. Ткачук С.А. також зазначила про необхідність затвердження графіку чергувань НПП кафедри у період літньої відпустки 2023 р.

Особливу увагу було приділено питанню профорієнтації. НПП кафедри доцент Соломон В.В., професор Якубчак О.М., доцент Поляковський В.М., професор Захаренко М.О. доповідали про проведення профорієнтаційних заходів у травні місяці і залучення до вступу на 211 спеціальність 1 студента. Також було зазначено про необхідність активізації цієї роботи.

У різному заслухали інформацію професора Ткачук С.А. про анкетування студентів та наукові проєкти, підготовку до нового навчального року, активізацію видань навчальної та наукової літератури тощо.

За результатами проведено засідання кафедри ухвалили:
1. Затвердити лекторів дисциплін, що викладають на кафедрі.
2. Прийняти до відома попередній розподіл педнавантаження на 2023–2024 н.р.
3. Затвердити графік відкритих лекцій на осінній семестр 2023 р.
4. Затвердити графіку чергувань НПП кафедри у період літньої відпустки 2023 р.
5. Інформацію щодо проведення профорієнтаційних заходів у травні–червні і за результатами яких залучено до вступу на факультет ветеринарної медицини 2 студентів, прийняти до відома. Проте активізувати профорієнтаційну роботу НПП кафедри не тільки в ЗОШ, а і в коледжах і технікумах, особливо закріплених за кафедрою.
6. Активізувати роботу НПП кафедри щодо виконання плану видань на 2023 р.
7. Завершити ремонтні роботи в аудиторіях кафедри та підготувати їх до нового навчального року.
Рішення прийнято відкритим голосуванням одноголосно.

 

Тетяна Таран, секретар кафедри
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook