ДАРІЯ КУРОХТІНА: МРІЮ ВСТУПИТИ ДО НУБІП УКРАЇНИ НА СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА ТОРГІВЛЯ»

15 червня 2023 року

    Вступна кампанія 2023 року відбуватиметься все ще у надзвичайно складних умовах для наших абітурієнтів, тому кожен з них уже подолав на своєму шляху багато перепон та має мету вступити на омріяний фах до омріяного університету.

  Дарія Курохтіна – випускниця Звенигородського ліцею №1 Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області вже давно має свої плани та бажання стати студенткою одного з кращих університетів – Національного університету біоресурсів та природокористування України.

Дарія, як і більшість абітурієнтів, свій вибір щодо майбутнього фаху робила зважено, аналізуючи поточну ситуацію в країні та перспективи ринку праці. Водночас, маючи хист до підприємництва, наша абітурієнтка вже давно мріє у майбутньому стати успішним підприємцем, а сфер для її діяльності досить багато.
Вибір навчатись на спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» на економічному факультеті у НУБІП України був зроблений також ґрунтуючись на перевагах навчання та можливостях ОП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» у нашому університеті. Адже, окрім здобуття фахових компетентностей у сфері підприємництва та торгівлі, дана освітня програма надає можливість здобувачам вищої освіти опанувати практику біржової торгівлі на міжнародних та вітчизняних біржових майданчиках у режимі он-лайн, у тому числі криптовалютами, а також сформувати навички управління ціновими ризиками – необхідні у сучасних умовах глобальних викликів.
Дарія у своєму виборі також врахувала відгуки студентів, які вже навчаються в НУБІП України на спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і поділились з нею своїми позитивними враженнями щодо навчання у сучасних лабораторіях та проживання в затишному 10 гуртожитку на території чудового студентського містечка, а також можливостей НУБІП України, навіть у такі тяжкі часи, забезпечувати студентам проходження міжнародних стажувань у провідних університетах світу.
Бажаємо Дарії та іншим випускникам 2023 року високих балів на НМТ і чекаємо у рядах нових студентів НУБІП України!
 
Валентина Яворська та Анатолій Фурса,
доценти кафедри організації підприємництва

та біржової діяльності

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook