Перший тиждень навчальної технологічної практики з студентами другого курсу та першого скороченого терміну навчання спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення»

16 червня 2023 року

З 12 червня студенти другого курсу спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» розпочали проходити навчальну технологічну практику.

Мета практики: набуття студентами практичних навичок проєктування та дизайну інтерфейсів в програмному середовищі Figma.

Навчальна практика розпочалася в дистанційному форматі.

В перший день навчальної практики був проведений інструктажу з охорони праці та безпеки життєдіяльності. За результатами проходження інструктажу студенти заповнили та надіслали на електронний курс лист-підтвердження, який надав їм доступ до подальшого проходження практики.

Після інструктажу студентам було представлено завдання на практику. Формат завдань наступний: студент проходить урок з текстовими та відео інструкціями, далі на основі пройденого матеріалу виконується індивідуальне завдання.

Студенти увесь тиждень старанно виконували завадання. Результати роботи були представлені онлайн захистами та звітами завантаженими на навчальний портал.

 

 

ст. викладач кафедри комп'ютерних наук

Дар'я Ящук

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook