Найсмачніша практика на 1 курсі механіко-технологічного факультету

16 червня 2023, 13:12
НУБІП
На базі кафедри технології зберігання та переробки продукції рослинництва  ім. проф. Б.В. Лесика з 12.06.23 до 16.06.23 відбулася навчальна практика для студентів 1 курсу механіко-технологічного факультету спеціальності 208 «Агроінженерія».
Своїми враженнями про практику діляться студентка Красоха Аліна.
Я хочу поділитися з вами своїми  враженнями  про практику, яку ми провели в очному форматі на базі кафедри технології зберігання та переробки продукції рослинництва.
За ці дні ми дуже багато зробили цікавих робіт, які неймовірно зміцнили дружні зв‘язки у нашій групі та поглибили наші знання. В перший день нам запам’ятався  дослідженням та впровадженням нових процесів та технологій в області переробки продукції рослинництва.
На другий день ми пекли хліб, саме це запам‘яталось найбільше та наповнило нас неймовірними емоціями. Кожен студент мав можливість прийняти участь у процесі та створити свою першу в житі хлібину.
З дитинства моя мама вчила мене не кричати та не сваритись біля тіста бо воно може не підійти та не зважаючи на весь галас який був у нас все одно вийшли чудові та запашні буханки.
На цьому наші пригоди не закінчилися. Наступного дня ми коштували капусту, яку квасили місяць назад, перебирали та проводили дегустаційну оцінку гречаної крупи різних виробників.
Так як робота жінки це не стояти на кухні хлопці варила гречку під нашим керівництвом, а ми в цей час із Стрілецькою Валентиною дегустували капусту.
Потім ми смакували своєю гречкою та капустою, звісно вона була самою смачною, так як була зроблена своїми руками та з любов‘ю. 
Не обійшлося і без фото на згадку з керівником практики Насіковським Володимиром Анатолійовичем.
Загалом ми дуже щасливі, що практика була очному форматі і  ми отримали купу цікавого досвіду та знань.
 
студентка 1 курсу механіко-технологічного факультету
Красоха Аліна 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook