Маргаріта Федоренко для опанування престижної професії обирає спеціальність «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» в НУБіП України

19 червня 2023 року
      - Розкажіть будь ласка про себе: звідки родом, яку школу закінчила, де навчаєшся на даний момент?
     - Доброго дня, мене з
вати Маргаріта Федоренко. Проживаю у мальовничому місті Житомир. Середню освіту здобула у Ліцеї № 28 імені гетьмана Івана Виговського. На даний момент, навчаюсь на третьому курсі у Житомирському агротехнічному фаховому коледжі, за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування».
    - Чому обрали саме спеціальність «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»?
   - Ще із шкільних років у мене був інтерес до фінансової сфери. Фінанси, банківська справа та страхування є сферою, яка безпосередньо пов’язаназ управлінням грошима, ризиками та інвестиціями. Саме до цих аспектів економіки я відчувала найбільшу зацікавленість, тому й обрання спеціальності у цій галузі стало логічним кроком для подальшого мого розвитку.
 
    - Що спонукало тебе обрати саме цю професію?
   - Найбільшою причиною обрання саме цієї професії була кар’єрна перспектива. Фінансисти мають широкі можливості для кар’єрного зростання, хорошу заробітну плату.Вони можуть працювати у банках, страхових компаніях, інвестиційних фондах та в інших фінансових установах.
 
    - Чи підтримують батьки твій вибір?
    - Мої батьки мене завжди підтримують. Їхня підтримка проявлялася у формі пошуку інформації про обрану професію та надання порад. Так як моя мама має економічну освіту, вона з легкістю допомагала мені у вирішенні різних проблем, які стосувалися навчання в коледжі.
 
    - Розкажи будь ласка про свої захоплення, хобі. Чим цікавишся, окрім навчання?
   - У вільний час від навчання я займаюсь спортом. Він вчить мене бути витривалою та наполегливою. Спорт спонукає працювати над собою, переборювати труднощі, вміти встояти під час випробувань та досягати поставлених цілей.
    - Чи плануєш про навчання за кордоном за системою подвійних дипломів?
   - Мені подобається система навчання в Україні, тому планів на навчання за кордоном за системою подвійних дипломів я не маю. Крім того, в Україні оголошений воєнний стан, тому не планую виїжджати за межі своєї країни.

    - Які маєш плани на майбутнє, що очікуєшвід навчання в НУБіП України?
   - Планую вступити у вищий навчальний заклад та у майбутньому працювати. Від навчання в НУБіП України я очікую отримати якісну освіту, яка допоможе мені розвинути необхідні навички і знання у своїй спеціальності .
   Також очікую розширення кар'єрних можливостей, тобто хочу знайти роботу своєї мрії за своєю спеціальністю.
 
    - В якій сфері плануєш працювати в майбутньому?
   - Вже мала досвід роботи у страховій компанії та проходила виробничу практику. Мені до вподоби фінансова сфера діяльності, тому у майбутньому хочу працювати саме в ній.
 
    - Твої побажання цьогорічним вступникам
    - Я хочу передати свої найщиріші побажанняусім вступникам України, які знаходяться на порозі початку вибору своєї професії. Бажаю усім успішно пройти всі етапи вступу до бажаного навчального закладу. Нехай їхні зусилля і підготовка принесуть бажаний результат, а процес вступу до вищого навчального закладу буде позитивним і незабутнім досвідом у їхньому житті.

Бесіду вела
доцент кафедри фінансів
Галина Скрипник
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook