Результати весняної сесії студентів 2 курсу спеціальності ІСТ

14 червня 2023 року

12 червня 2023 року в дистанційному форматі відбулась зустріч куратора та студентів 2 курсу спеціальності інформаційні системи і технології.

На порядку денному стояло три основні питання: - підведення підсумків навчання в 4 семестрі та успішне переведення на 3 курс,
- оплата за навчання в наступному семестрі,
- оформлення документів на проживання в гуртожитку в наступному навчальному році.

Черговий семестр пройшов в непростих умовах війського стану в країні, з постійними обстрілами російським агресором мирних міст та населених пунктів України, з необхідністю проведення студентами значного періоду часу в бомбосховищах, частковими відключення світла та відсутністю для студентів безпечного навчання.
Закінчилась екзаменаційна сесія, розпочались навчальні практики, як необхідна складова 4 семестру. Частина студентів має борги по результатам сесії, обговорення зі студентами цього питання засвідчили про можливість успішного ліквідування боргів.
На протязі тижня студенти повідомлять про можливі варіанти оплати за навчання в наступному семестрі: повну оплату або оформлення документів про часткову оплату, а також проживання в гуртожитку.

Михайло САДКО,
куратор 2 курсу спеціальності інформаційні системи і технології.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook