Економісти 2-го курсу 1-ї групи відвідали музей ветеринарної медицини

17 червня 2023 року

Економісти 2-го курсу 1-ї групи відвідали музей  при кафедрі анатомії тварин НУБіП України, фундатором якого  є активний розбудовник — професор Олег Петрович Мельник.  Датою започаткування музею є 1 вересня 1989 року. Першим експонатом тут став череп антилопи кани. Музей, як і кафедра анатомії та гістології тварин імені академіка Володимира Касьяненка, є частиною факультету ветеринарної медицини НУБіП України.  

На сьогодні в музеї зібрано понад 1,5 тисячі анатомічних експонатів, що представляють фауну усіх континентів. Тут є скелети носорога, жирафи, пітона та інших екзотичних тварин. Найбільш представлені в музеї кісткові матеріали хребетних, насамперед ссавців, проте є й кістяки птахів, плазунів та риб. Поміж кістяками в багатьох місцях інтер'єр прикрашають опудала, зроблені таксидермістами музею.
 
 
Завідувач музею к.в.н., доцент Стегней Микола Михайлович познайомив студентів з експонатами різних видів тварин, птахів і рептилій, розповів що колекція музею використовується у навчальному процесі: тут проходять заняття студентів кафедри.
 
 
 
 
 
Студентам дуже сподобався музей кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин їм. акад. Касьяненка. Екскурсія була дуже змістовна і цікава.  
 
 
Всі отримали задоволення від відвідування музею на факультеті ветеринарної медицини  НУБіП України. В добрий  путь, наші шановні студенти-економісти, стільки ще цікавого і невідомого!
                                                                                                      Викладачі кафедри економіки
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook