Зустрічі з досвідченими практиками соціальної роботи як спосіб удосконалення в професії

19 червня 2023 року

 За сприяння викладача кафедри Вікторії Вікторівни Галайдюк, кафедра соціальної роботи та реабілітації на минулому тижні організувала і провела три онлайн-зустрічі з високими професіоналами і практиками соціальної роботи.

На ці зустрічі були запрошені студенти спеціальності «Соціальна робота» НУБіП (бакалаври та магістри); студенти Київського механіко-технологічного фахового коледжу, які в цей період проходили практику на базі нашої кафедри відповідно до Угоди між закладами та наказу), і звичайно ж, науково-педагогічні працівники кафедри. Адже такі зустрічі - це чудова нагода підвищити рівень своєї практичної компетентності.
Перша зустріч відбулась з Олександрою Вікторівною Грицевич, експерткою з питань захисту прав дітей Всеукраїнського громадського центру "Волонтер". Вона розповіла про попередження жорстокого поводження та насильства щодо дітей.
Друга зустріч відбулась з засновником соціальної роботи в Україні. Це Володимир Семенович Вовк, заступник директора Департаменту з питань захисту прав дітей та забезпечення стандартів рівності Національної соціальної сервісної служби України. Він розповів про основні етапи становлення практичної соціальної роботи в Україні та особливості захисту прав дітей у період дії воєнного стану.
І нарешті, третя зустріч відбулась з Оленою Олексіївною Хватинець, директоркою Харківського обласного центру соціальних служб. Вона розповіла про інноваційні підходи навчально-методичного забезпечення соціальної роботи в громадах та послугу раннього втручання.
 
Альона Альтанова,
старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook