Викладачі кафедри фінансів учасники конференції з фінансової та економічної безпеки

20 червня 2023 року
    19 червня 2023 року в онлайн форматі відбулася Друга національна наукова конференція «Фінансова та економічна безпека Польщі - Уланув 2023», в якій прийняли участь викладачі кафедри фінансів НУБіП України.
   Розпочалася конференція з привітання професора, доктора Єжи Кітовський, завідувача кафедри фінансів і бухгалтерського обліку Жешувського університету, який привітав присутніх, висловив слова підтримки українським учасникам конференції, побажав їм перемоги, чистого неба та всім плідної роботи.
   Продовжив виступ професор, доктор Лукаш Фурман, професор PANS, Національної Академії Прикладних Наук у Кросно з доповіддю «Податковий радник як гарант фінансової безпеки у сфері податків», у якій окреслив основні функції податкового радника та перспективи розвитку податкової справи в Польщі.

    Професор кафедри фінансів Юлія Негода представила доповідь «Фінансова безпека держави в умовах воєнного стану», де окреслила основні проблеми та орієнтири зміцнення фінансової безпеки України.

    Доктор економічних наук, інженер з організації та управління, магістр економічних наук Януш Гамрищак, Державна академія прикладних наук у Перемишлі, охарактеризував матеріальні інвестиції підприємств та їх мікро- та макроекономічні перспективи в умовах глобальних кризових явищ.

   Рома Рис-Юрек, професор UPP Познанського університету природничих наук, висвітлила детермінанти фінансової безпеки польських господарств.
    Доцент кафедри фінансів Юлія Біляк у своїй доповіді зауважила, що усі залучені ресурси, не залежно від джерела походження та форми залучення, розміщуються в необоротних та оборотних активах господарюючою суб’єкта. Достатність цих активів, їх раціональне співвідношення та ефективне використання забезпечують стабільне функціонування і розвиток господарюючих суб’єктів. Саме тому дослідження процесів і тенденцій залучення і розміщення капіталу господарюючих суб’єктів в сільському господарстві є найважливішим етапом ідентифікації рівнів їх фінансової безпеки.
    Доцент кафедри фінансів Лариса Олійник розглянула проблеми та методи антикризового фінансового управління аграрними підприємствами в умовах війни та період повоєнного відновлення України.

     
Дякуємо організаторам за можливість прийняти участь!

Юлія Негода,
доцент кафедри фінансів

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook