Вікторина «Tools and mechanisms»

10 квітня 2023, 10:10

 Інструменти є невід'ємною частиною процесу конструювання чи ремонту будівель і машин. Без них зараз неможливо уявити будь-який етап роботи, як ручний, так і максимально механізований. Більшість будівельних матеріалів потребують додаткової ручної обробки, де без спеціального ручного інструменту не обійтися. Це насамперед пилки, зубила, ломи, молотки, сокири та набори ключів. Без якісних знарядь будь-який ремонт чи будівництво рухатиметься повільніше, адже при великих навантаженнях та постійній взаємодії з різними твердими матеріалами, неякісні інструменти дуже швидко виводять з ладу.

Протягом березня-квітня для студентів груп ГМаш 2201, ГМаш 2202 та БЦІ 2204 було проведено вікторину «Tools and mechanisms», оскільки знання та вміле використання інструментів є невід’ємною частиною їхньої діяльності. Метою заходу було розширити та поглибити знання учасників у царині робочих знарядь та ситуацій, де їх необхідно застосовувати.

Студентам було запропоновано ознайомлення з різноманітними ручними та електричними інструментами, офлайн та онлайн-ігри та завдання з теми (пошук відповідників, ребуси, ігри на ресурсах Kahoot i Wordwall), завдання на підбір інструментів та обґрунтування їхнього використання в заданих ситуаціях, підготовка мовленнєвих ситуацій, тощо. Кожен зміг почерпнути для себе щось нове, а переможці вікторини ще й отримали солодкі призи.

 

Ольга суддя, студентка групи БЦІ 2204
Аліна Клаптюк, асистентка кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook