Проведення державної атестації студентів ОС «Бакалавр», затвердження наукових тем аспірантів, присвоєння вченого звання професора - головні питання вченої ради факультету

20 червня 2023 року

20 червня в 66 аудиторії 4 навчального корпусу під головуванням декана Оксани Тонхи відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету.

Про присвоєння вченого звання професора кафедри землеробства та гербології Леоніду Центило слухали інформацію Оксани Тонхи.

Про проведення державної атестації студентів ОС «Бакалавр» денної та заочної форм навчання зі спеціальності 201 «Агрономія» виступив голова державної атестаційної комісії Борис Мазур. Доповідач оголосив склад комісії, терміни роботи та проаналізував результати проведення державного атестаційного іспиту студентами заочної та денної форми навчання, який відбувався дистанційно. Відмітив недоліки та не доопрацювання в складанні запитань, особливо задач, що вимагали розрахунків.

Член державної атестаційної комісії спеціальності 203 «Садівництво і виноградарство» Олександр Цизь, оприлюднив результати державного атестаційного іспиту студентів заочної та денної форми навчання спеціальності 203 «Садівництво і виноградарство». Відмітив кількість студентів, що взяла участь в написанні іспиту та оприлюднив результати написання з детальним аналізом. Також вказав на недоліки питань, особливо стосовно запитань з розрахунками.

Про затвердження наукових тем аспірантів слухали директора НДІ «Рослинництва і грунтознавства» Дмитра Літвінова. Також доповідач закцентував увагу на підготовці нових проектів для участі в конкурсі на державне фінансування в наступному році.

Секретар навчально-методичної комісії факультету, доцент Анатолій Бобер представив навчальні посібники та навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності факультету

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook