Випускники-бакалаври спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» успішно склали атестаційний екзамен

16 червня 2023, 10:00
факультет землевпорядкування
  Підсумковий атестаційний екзамен – це завершальний етап навчання для випускників освітнього ступеня бакалавр факультету землевпорядкування НУБіП України. Протягом 14-15 червня 2023 року 43 випускники-бакалаври складали підсумкову атестацію, підтверджуючи свій рівень знань і навичок, здобутих упродовж чотирьох років навчання зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».
  Відповідно до наказу ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка оцінювала студентів Екзаменаційна комісія до складу якої увійшли завідувач кафедри геодезії та картографії, професор Іван Ковальчук, завідувач кафедри землевпорядного проектування, професор Андрій Мартин і завідувачка кафедри управління земельними ресурсами, професор Ольга Дорош. Секретарем комісії було призначено секретаря деканату факультету землевпорядкування Юлію Дудко.
  Загалом атестаційний екзамен пройшов успішно в очному форматі. Під час складання підсумкової атестації допущені до нього випускники-бакалаври показали високий рівень знань та підтвердили вміння набуті протягом чотирьох років навчання.
  На початку роботи Екзаменаційної комісії здобувачам було наголошено, що підсумковим контролем для отримання диплому бакалавра є успішне складання Атестаційного екзамену. Заступник декана з навчальної та виховної роботи Олександр Шевченко прозвітував перед екзаменаційною комісією про допуск до підсумкової атестації здобувачів вищої освіти, які виконали всі вимоги навчального плану та освітньої програми. Також було зазначено, що Програма атестаційного екзамену була розроблена відповідно до «Положення про екзаменаційні комісії у НУБіП України», а напередодні екзамену, за складеним розкладом, тривала начитка з фахових дисциплін. Програма атестаційного екзамену та всі інші необхідні документи розміщені на офіційній сторінці факультету у розділі «Підсумкова атестація бакалаврів» (https://nubip.edu.ua/node/1060/7).
 
 
 
  Традиційно, атестаційний екзамен складався із двох блоків: з тестового контролю, відкритих питань і співбесіди з членами екзаменаційної комісії. У першій частині здобувачі відповіли на 10 тестових завдань різної складності, а в другій отримали 3 запитання у відкритій формі, після чого надавали письмову відповідь. Заключним етапом оцінювання була усна співбесіда задля остаточного визначення рівня засвоєних знань.
  Під час складання атестаційного екзамену випускники-бакалаври продемонстрували високий рівень теоретичних знань та практичних навичок набутих за період навчання на обраній спеціальності. Успішне складання підсумкової атестації свідчить про високий рівень підготовки випускників-бакалаврів факультету землевпорядкування та їх здатність впроваджувати свої знання та навички в професійну практику.
  Випуск і вручення дипломів бакалаврів випускникам за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» заплановано на 23 червня 2023 року.
 

  Щиро вітаємо наших випускників-бакалаврів та бажаємо їм стати кваліфікованими фахівцями у сфері землеустрою, а також вдалого вступу до магістратури НУБіП України!

 
 
Ольга Пронь,

студентка факультету землевпорядкування 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook