Викладачі кафедри взяли участь у міжуніверситетському круглому столі на тему «Аналіз та підсумки апробаційного ЄДКІ за спеціальністю 125 «Кібербезпека та захист інформації»

21 червня 2023 року

    20 червня гарант освітньої програми, д.т.н., професор Валерій ЛАХНО та завідувач кафедри комп'ютерних систем, мереж та кібербезпеки Дмитро КАСАТКІН взяли участь у обговоренні питань круглого столу на тему «Аналіз та підсумки апробаційного ЄДКІ за спеціальністю 125 «Кібербезпека та захист інформації» на базі Державного торговельно-економічного університету.

       Університет став простором дискусійного спілкування та обміну думками з приводу апробаційного ЄДКУ за спеціальністю 125 «Кібербезпека та захист інформації». В обговоренні питань круглого столу також взяли участь викладачі  кафедри інформаційної та кібернетичної безпеки ім. професора Володимира Бурячка, Київський Університет ім. Бориса  Грінченка - завідувач кафедри, кандидат технічних наук, доцент  Павло Складанний і доктор технічних наук, професор Наталія Коршун та кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки Державного торговельно-економічного університету  - завідувач кафедри, доктор технічних наук Олена Криворуко, кандидат технічних наук, доцент, декан ФІТ Олександр Харченко, PhD, доцент  Альона Десятко, кандидат технічних наук, доцент Світлана Рзаєва, кандидат технічних наук, доцент Лідія  Власенко, кандидат економічних наук, доцент Дмитро Тищенко , асистент, заступник декана ФІТ Карина Хорольська , старший викладач Юлія Костюк, асистент Катерина Степашкіна  та директор ІОЦ ГЦІТ ДТЕУ, старший викладач Ярослав Шестак.

   Протягом засідання за круглим столом були обговорені питання щодо змісту програми ЄДКІ, проаналізовано показники успішності у порівнянні з іншими ЗВО по країні, проведений ретельний ґрунтовний аналіз результатів, визначено найбільші відхилення по середнім показникам по Україні по кожному розділу Програми, виявлено "вузькі місці" та обговорено проблеми їх подолання. На завершення сформували завдання для науково-педагогічних колективів для покращення рівня і якості підготовки фахівців з кібербезпеки.

     Після обговорення тематичних питань з розвитку спеціальності 125 - Кібербезпека, гостям провели оглядову екскурсію лабораторіями та аудиторіями університету. Викладачі відзначити цікаву і технічно облаштовані аудиторії віртуальної та СМАРТ-бібліотеки. Охайні та сучасні лекційні аудиторії та лабораторії.

 

Тетяна ОСИПОВА,

доцент кафедри

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook