Розпочалася виробнича практика здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Менеджмент»

14 червня 2023 року

   Виробнича практика з фаху для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти є невід’ємною складовою освітньо-професійної підготовки фахівців зі спеціальності «Менеджмент» в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, оскільки практична підготовка безпосередньо спрямована на формування навичок професійної діяльності майбутніх менеджерів.

 

   З метою забезпечення ефективної практичної складової відповідно до робочого навчального плану та наказу від 24.01.2023 № 40 «Про організацію практичного навчання студентів у другому семестрі 2022/2023 навчального року», 12 червня у здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3 курсу спеціальності «Менеджмент» розпочалася виробнича практика.
 
 
   Після проведення детального інструктажу керівником практики доцентом Харченко Ганною Анатоліївною та доцентом Драгнєвою Наталею Іванівною студенти прибули у підприємства для проходження виробничої практики. Там здобувачі мають можливість закріпити набуті теоретичні знання щодо менеджменту на практиці у підприємствах.
   Бажаємо здобувачам вищої освіти успішного проходження виробничої практики, яскравих вражень та високих результатів  під час захисту звітів з практики.
 
Ганна Харченко, 
доцент кафедри менеджменту
ім. проф. Й.С. Завадського 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook