Захист бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» денної форми навчання

19 червня 2023 року
       Відповідно до Наказу № 546 від 26.05.2023 р. з 13 по 16 червня 2023 р. був проведений захист бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» денної форми навчання факультету аграрного менеджменту.

    В перший день роботи комісії з вітальним словом виступив декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, який побажав здобувачам вищої освіти успішного захисту, представив голову та членів екзаменаційної комісії. У складі Екзаменаційної комісії працювали:
- Бутенко Віра Михайлівна, д.е.н., доцент, доцент кафедри економічної теорії, – голова комісії.
Члени комісії:
- Дергач Анна Вадимівна, к.держ.упр., доцент, доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту;
- Драмарецької Кристина Павлівна, к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського;
- Кузьменко Сергій Володимирович, к.е.н., доцент, доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності.
Секретар комісії:
- Міщенко Іван Анатолійович, к.е.н., доцент, доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності.
   Голова комісії Віра Бутенко також привітала студентів з важливим днем у їхньому житті та побажала їм успіхів і гарного захисту.
 
   Військовий стан в нашій країні і відповідні наслідки внесли свої корективи в роботу комісії і формат захисту. Захист бакалаврських кваліфікаційних робіт відбувався у змішаному форматі. Проте, не дивлячись на всі складнощі, здобувачі вищої освіти успішно пройшли цей важливий, завершальний етап освітнього процесу.
  
 
   Протягом всіх днів захисту представлені на розгляд Екзаменаційної комісії бакалаврські кваліфікаційні роботи були присвячені актуальним темам та виконані на відповідному рівні. Здобувачі вищої освіти достойно презентували результати власних досліджень, надавали чіткі й обґрунтовані відповіді на запитання членів Екзаменаційної комісії.
  
   Наукові керівники бакалаврських кваліфікаційних робіт підтримували здобувачів вищої освіти, щиро вболівали за них та раділи їх вдалому захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт.
  
 
   Колектив кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського вітає здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з вдалим захистом бакалаврських кваліфікаційних робіт, бажає наполегливості при реалізації майбутніх наукових задумів на наступному етапі навчання, успіхів при складанні єдиного вступного іспиту (ЄВІ) і єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) та здобутті другого (магістерського) рівня вищої освіти в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
 
Кристина Драмарецька,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook