Навчальна практика як обов'язкова складова здобуття освіти фінансистами!

19 червня 2023, 11:43
   З 5 червня по 9 червня 2023 р. відбулась навчальна практика з дисципліни «Банківська система» для студентів 3 курсу та скороченого терміну навчання економічного факультету спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Захист звітів відбувся в онлайн форматі 9 червня 2023 р. для студентів 5, 6, 7 груп та 11 групи скороченого терміну навчання.
 
   Метою навчальної практики з дисципліни «Банківська система» є оволодіння студентами сучасними методами та системою теоретичних знань з питань функціонування банківської системи України та оволодіння практичними навичками проведення банківських операцій, в галузі їх майбутньої професії, формування у них, на базі одержаних у вищому навчальному закладі знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності. Практика студентів передбачає безперервність та послідовність її проведення при одержанні потрібного достатнього обсягу практичних знань і умінь відповідно до освітнього рівня: бакалавр.
    
   Результати навчальної практики оцінювала комісія у складі: голова в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування к.е.н., доцент Вікторія Костюк та члени комісії доценти кафедри банківської справи та страхування: Олена Жарікова, Олексій Муравський.
   
 
  Студенти представляли звіти у формі їх особистих проєктів. Теми доповідей були представлені на сучасні банківські тематики, які були розподілені в кожній групі за відповідними варіантами. Студенти готували різноманітні завдання на платформі Kahoot. Платформа «Kahoot» – це навчальна платформа, за допомогою якої можна проводити інтерактивні заняття та перевірку знань студентів за допомогою онлайн-тестування.
 
   В цілому захист звітів пройшов на високому рівні, приємно вразив високий рівень фахової компетенції майбутніх випускників, адже деякі студенти вже працевлаштовані за спеціальністю, на переконання професора Любові Худолій, саме конкурентоспроможність на ринку праці визначає успішність та ефективність навчального процесу на факультеті.

Олена ЖАРІКОВА,
доцентка кафедри банківської справи та страхування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook