Підводимо підсумки навчання студентів кафедри

22 червня 2023 року

Захист бакалаврських кваліфікаційних робіт є важливим етапом у навчанні студентів, оскільки він підтверджує їхні знання і компетенції, набуті протягом тривалого періоду навчання.

У період з 12 по 19 червня 2023 року відбувся захист бакалаврських кваліфікаційних робіт для студентів денної форми навчання за спеціальностями «Комп’ютерні науки» та «Інженерія програмного забезпечення».

 

Студенти показали результати своїх робіт та широкий спектр тематики у своїх бакалаврських роботах. Вони досліджували різноманітні аспекти інформаційних технологій, детально аналізуючи предметну область. Кожен студент представив свою унікальну концепцію та розкрив важливі аспекти своєї роботи.

Захист бакалаврських робіт був проведений у формі відкритих захистів перед експертною комісією на чолі з академіком, д.т.н., професором
Андрієм Миколайовичем Гуржієм. Кожен студент мав можливість розповісти про мету своєї роботи, методи дослідження та отримані результати. Експерти ставили запитання, що дозволяли студентам показати розуміння предметної області та отримані знання.

 

 

 

 

Вітаємо бакалаврів з успішним захистом диплому! Бажаємо, щоб набуті знання стали справжньою конкурентною перевагою на ринку праці. Вітаємо з цим важливим досягненням!

Асистент кафедри КН, Марина Лендєл

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook