НУБіП закріпився в десятці кращих університетів за рейтингом ТОП-200 Україна!

20 червня 2023, 0:00
Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» у партнерстві з міжнародною групою експертів IREGObservatory on Academic Ranking and Excellence оприлюднили сімнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти «ТОП-200 Україна 2023». 
     При його складанні експерти враховували сучасні тенденції розвитку вищої освіти, яка зазнала глибинних змін у результаті впливу пандемії COVID-2019 і воєнного вторгнення рф.
     Рейтинг «Топ-200 Україна 2023» базується на таких принципах: забезпечення відкритості, прозорості, об’єктивності та незалежності ранжування університетів, врахування всебічної діяльності університетів, пріоритетність євроінтеграційних процесів.
     Національний університет біоресурсів і природокористування України увійшов до десятки лідерів закладів вищої освіти України. Наш виш посів 8-ме місце, закріпивши минулорічний успіх. Позаду залишилися Києво-Могилянська академія, Національний університет харчових технологій, Київський національний економічний університет, Державний торговельно-економічний університет, Національний авіаційний університет тощо. 
       Варто зазначити, що цьогоріч до методики оцінювання включений показник середнього арифметичного рейтингових місць за заявами вступників, який, на нашу думку, більше оцінює заклади освіти, які завершили вступники.
     НУБіП України також увійшов до трійки кращих вишів столиці. Нагадаємо, що ми - серед 11 університетів, які представлені у загальносвітовому міжнародному рейтингу QS. Таку відзнаку здобув колектив своєю творчою працею, постійним науковим пошуком, застосуванням інноваційних технологій в навчанні, великою часткою працевлаштованих працівників, потужною міжнародною співпрацєю і головне - завдяки нашим талановитим студентам. 
 
 
     Вітаємо наш колектив! Запрошуємо на навчання!
 Джерело
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook