Випускники механіко-технологічного факультету отримали дипломи бакалавра та магістра-дослідника

23 червня 2023 року
   22 червня 2023 року, у спільноті механіко-технологічного факультету відбулися урочистості, з нагоди випуску бакалаврів та магістрів-дослідників денної форми навчання. Цього дня, дипломи бакалавра отримали 89 випускників освітньо-професійної програми «Агроінженерія», 42 випускники освітньо-професійної програми «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та 10 дипломів магістра отримали випускники освітньо-наукової програми «Агроінженерія». Приємно зазначити, що 9 бакалаврів та 3 магістри отримали дипломи з відзнакою.

   З вітальним словом до випускників, викладачів та гостей – всіх, хто відповідально здійснює вклад у формування висококваліфікованих інженерів та транспортних фахівців агропромислового комплексу країни, звернувся декан факультету Вячеслав Братішко. Декан щиро привітав молодих людей із суттєвим поступом на шляху свідомого фахівця – освоєння, відповідно, першого та другого рівнів вищої освіти, що вказує на динамічний розвиток потенціалу особистостей, які прагнуть пристойно реалізувати себе в суспільстві. Наразі, ринок праці потребує свідомих інженерів та спеціалістів транспортної галузі. Але крім фахових знань, потрібно бути активним, наполегливим, працювати над своєю досконалістю, завжди вчитися і досягати сформованої мети. Випускники-бакалаври повинні використовувати всі доступні можливості динамічного розвитку і обов’язково, здобути другий магістерський рівень вищої освіти, для вдалої самореалізації у майбутньому, адже, після освоєння освітнього ступеня магістра, вони зможуть працювати на керівних посадах провідних підприємств і компаній світу.

   Випускний захід відвідав поважний гість від керівництва університету, начальник навчального відділу Ярослав Рудик. Крім привітань, Ярослав Михайлович акцентувала увагу на усвідомленні випускниками беззаперечного факту, що інженери – це мислячі люди, які завжди чітко окреслюють завдання та мають високу варіативність вирішення поставлених проблем. Не потрібно зупинятися на досягнутому, необхідно виконувати постійний рух, поглиблювати рівень свої знань, підвищувати професіоналізм.

   Слід зазначити, що Ярослав Михайлович також, в минулому, випускник нашого факультету, тож суть його слів перевірена часом і базується на власному досвіді.   
   Для привітання випускників, на урочистості завітали представники ради роботодавців факультету: менеджер ТОВ КУН-Україна Віктор Шевчук, менеджер ТОВ Тайтен Машинері Олексій Грубрін та директор департаменту сервісу компанії Construction Machinery JCB Олександр Кучер. Виробничники, зі щирою теплотою згадали часи, коли самі були у статусі студентів механіко-технологічного факультету та своїм досвідом, підтвердили належний рівень отриманої інженерної освіти. В результаті спільної роботи факультету, з радою роботодавців, у навчальному закладі готуються якісні фахівці, які відповідально набувають професіоналізму, в умовах виробничих компаній. Гості побажали випускникам вдало застосувати отримані дипломи та подякували колективу факультету, за позитивну динаміку освітньої діяльності, незважаючи на діючі обмеження.

   Після озвучення випускних наказів, до вітальних слів долучилися заступники декана з навчальної та виховної роботи Ігор Сівак та Оксана Ачкевич. Заступники декана підкреслили, що сьогодні, механіко-технологічний факультет випускає енергійних студентів, які, на протязі свого навчання, здійснювали свідомий вклад у розвиток освітнього, наукового, культурного, спортивного та організаційного напрямків діяльності факультету.

  Зокрема, грамотами факультету за відмінне виконання обов’язків старости академічної групи, нагороджуються: Олександра Кулібаба, Назарій Бурлака, Віталій Криворучко, Сергій Бурій, Микита Ніколаєнко, Олександр Зражевський, грамотою за високі досягнення у навчанні, нагороджується Микола Плахотник, грамотами за активну участь у громадському житті механіко - технологічного факультету нагороджуються: Дар’я Михайлюк, Анна Андрощук, Вадим Павловський, Анатолій Яценко, грамотами за здобуті призові місця в студентських олімпіадах нагороджуються: Олександр Тарадуда, Дмитро Свистунов, Михайло Головко, Дмитро Ковбаса, Данило Завалінський, Ольга Стецик, Андрій Рудь, Олександр Романенко, Микола Несукай, Роман Климчук, Вадим Глибовець. Випускникам потрібно берегти, примножувати і, в подальшому, розвивати рівень свого потенціалу, а також, бути людяними, мати авторитет – це непроста заслуга, вона потребує активної діяльності та надбання людських чеснот.

   До привітань також долучилися завідувачі кафедр Лілія Савченко, Василь Хмельовський та Іван Роговський, диспетчер факультету Тетяна Сліпуха, батьки і самі випускники.

  Зокрема, випускниця бакалаврату, освітньо-професійної програми «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», Олександра Кулібаба, подякувала професорсько-викладацькому складу та адміністрації факультету, за підтримку професійного і морального розвитку студентства.

   Урочистості пройшли у теплій і дружній атмосфері, з позитивним настроєм та щирими емоціями. Після вітальних слів, голова Сенату студентської організації факультету Анастасія Чернявська, під акомпанемент гітари, виконала для випускників композицію «Небо».

   Бажаємо дипломованим магістрам реалізувати всі свої задуми у майбутньому та досягнути високих вершин у своїй діяльності, а бакалаврам – успішного складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови та вступу до магістратури для освоєння другого рівня вищої освіти.
   Всім Божого благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, невичерпної енергії та швидкої Народної Перемоги.

 
Ігор Сівак, заступник декана з навчальної та виховної роботи

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook