Студенти спеціальності Садово-паркове господарство здобувають практичні навички в рамках дисципліни Ботаніка

23 червня 2023 року

     Під час навчання на спеціальності Садово-паркове господарство студенти згідно навчального плану вивчили дисципліну Ботаніка. Це дозволило студентам отримати цінні знання та практичні навички, які будуть корисні для подальшої кар'єри у сфері садово-паркового господарства та ландшафтного дизайну.

     Під керівництвом досвідчених викладачів і фахівців з галузі ботаніки, студенти спеціальності Садово-паркове господарство отримують можливість поглиблено вивчати світ рослин. В рамках практичних занять з дисципліни Ботаніка, студенти знайомляться з різноманітними видами рослин, їх структурою, класифікацією та екологією.

    Практичні заняття включають в себе екскурсії до ботанічних садів та парків, де студенти мають змогу побачити різноманіття рослинного світу у живому вигляді. Вони вивчають основні методи ботанічних досліджень, проводять спостереження та збирання зразків рослин, а також навчаються визначати їхні види та родини за основними ознаками.

  

   Практика з дисципліни Ботаніка також включає лабораторні заняття, під час яких студенти вивчають мікроскопічну будову рослин, проводять аналіз ботанічних препаратів та вивчають методи дослідження рослинних тканин.

 

    Отримання практичних навичок у сфері ботаніки допомагає студентам розширити свої знання про рослинний світ, розуміння його важливості та впливу на навколишнє середовище. Це також дає їм можливість виявити свої інтереси та потенціал у галузі садово-паркового господарства, ландшафтного дизайну та наукових досліджень.

 

 

Старший викладач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції,
Марія ДУБЧАК

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook