23 червня в університеті тривають випуски бакалаврів.

23 червня 2023 року

 

Не став винятком і агробіологічний факультет, де сьогодні відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам бакалаврам за двома спеціальностями «Агрономія» і «Садівництво та виноградарство» денної та заочної форми навчання.

В час, коли Збройні сили України доводять, що є однією з найсильніших армій у світі захищаючи країну від ворожої російської агресії по всій лінії фронту український народ героїчно, ціною власного життя, не тільки відстоює ідеали цивілізованого світу, а ще й успішно працює на освітянській ниві.

Попри всі труднощі воєнного життя, повітряні тривоги та переживання, адже навчання сьогоднішніх випускників, було ще на початку «загартоване» пандемією COVID-19, спільнота агробіологічного факультету з неабиякою відповідальністю долає усі виклики, що випали на долю Університету й України впродовж останніх років.

Ось і настав цей дійсно особливий день, коли складено всі іспити та заліки, захищено курсові та дипломні роботи, після якого відкриваються нові можливості й перспективи… День, який є підсумком натхненної праці протягом багатьох років, як студентів, так і викладачів.

Актова зала третього корпусу переповнена випускниками, їхніми батьками, друзями, викладачами.

Розпочалося вручення дипломів традиційно з Гімну України та шанування хвилиною мовчання загиблих українців, які віддали своє життя за незалежність України.

Далі, урочисту академію відкрила, звертаючись до випускників із напутнім словом, проректор – учений секретар Оксана Барановська, яка привітала студентів із завершенням навчання та отриманням дипломів «Бакалавра» і запросила продовжити навчання в магістратурі НУБіП України.

З щирими вітаннями та побажаннями до випускників звернулися: завідувач кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва – професор Анатолій Бикін, завідувач кафедри землеробства та гербології – професор Семен Танчик, завідувач кафедри генетики, селекції та насінництва – доцент Олександр Макарчук та доцент кафедри садівництва – Юрій Андрусик.

Викладачі побажали випускникам: злагоди в родинах та успіху в трудовій діяльності, не зраджувати своїм мріям та добиватися найвищих результатів, на які лише здатні, любити свою країну, свій народ, свою землю. Бажали кожному стати тим, ким пишатиметься вся наша агробіологічна родина! Запросили до магістратури, адже у нашому столітті дуже важливим є безперервний процес навчання. Це дозволить бути конкурентоспроможними в боротьбі за успіх і своє «місце під сонцем», оскільки вміння вчитися і життєві успіхи нерозривно пов’язані.

Декан агробіологічного факультету Оксана Тонха, привітала випускників із завершенням навчання.

Особливим моментом стала хвилина безмежної дяки та нестримних емоцій для наших студентів, що в цей час боронять нашу країну на фронті. Усі присутні в залі стоячи аплодували, коли Оксана Леонідівна зачитувала усіх наших героїв. «Хай вони зараз нас не чують, але вони обов’язково відчують нашу щиру подяку і любов» – зауважила Оксана Леонідівна.

Нагородивши випускників подяками за активну громадську позицію, вагомий внесок у збереженні суверенітету та територіальної цілісності України, за організаційний вклад у діяльність факультету, Оксана Тонха зачитала наказ ректора «Про закінчення навчання» і разом із завідувачами кафедр вручила дипломи випускникам.

Музичні подарунки від тріо «ТоНіКа» кафедри культурології в складі Ірини Майданюк, Ірини Литвиненко, Тетяни Симоненко доповнили урочисту атмосферу свята своїм неперевершеним виконанням.

Свято допомагали створити студенти 2 курсу агробіологічного факультету – Тетяна Палій, Ірина Кожухар, а також методист деканату – Роза Ситник.

Традиційно будь-які урочистості на агробіологічному факультеті завершуються спільним виконанням гімну агробіологічного факультету. «Агроном – син землі» у виконанні Володимира Суржикова зробило це святкування довершеним.

Подякою та подарунком від випускників став коровай, який випускники вручили ректору Станіславу Ніколаєнку.

Успіхів Вам, шановні випускники!

Чекаємо Вас у стінах рідного університету

в статусі студентів освітнього ступеня «Магістр»!

Хай береже вас Бог і Україна!!!

 

Олеся Скриник, доцент кафедри рослинництва

Віра Кутовенко, доцент

 кафедри овочівництва і закритого грунту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook