У ННІ неперервної освіти і туризму здійснено черговий випуск бакалаврів та магістрів

23 червня 2023 року

   В університеті розпочато традиційні церемонії вручення дипломів здобувачам вищої освіти.

  Цьогоріч в ННІ неперервної освіти і туризму здійснюється випуск за 12 спеціальностями: 75 магістрів заочної форми навчання на основі раніше здобутого освітнього ступеня (друга вища освіта) зі спеціальностей «Екологія та охорона навколишнього середовища», «Облік і оподаткування», «Економіка», «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», «Геодезія та землеустрій» та 52 бакалаврів на основі раніше здобутого освітнього ступеня («Економіка», «Агрономія», «Право»).
  В ННІ здійснено випуск 120 бакалаврів: за спеціальністю «Туризм» та перший випуск зі спеціальностей «Публічне управління та адміністрування», «Готельно-ресторанна справа».
  Відкриття церемонії вручення дипломів традиційно розпочалося з Гімну України. Випускники та всі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих українців, які віддали своє життя за незалежність України.
 
 
  До випускників з привітаннями звернувся проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук й передав вітання відректора університету Станіслава Ніколаєнка. Відмітив, що отримання дипломів – це результат студентського наполегливого навчання за непростих умов воєнного стану та карантинних обмежень; плідної студентської наукової роботи, активної участі у студентському самоврядуванні, волонтерській роботі і багато-багато різних студентських справ та здобутків, які вже ввійшли 125-річну історію НУБіП УкраїниВадим Ткачук побажав мирного неба, міцного здоров’я, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! В. Ткачук, вручаючи дипломи з відзнакою, висловив впевненість, що вони стануть для випускників предметом гордості всього їхнього життєвого професійного шляху й почесним знаком приналежності до студентської родини НУБіП України.
 
 
  Директор ННІ Іван Гриценко у вітальному зверненні до випускників відмітив, що отримання дипломів бакалаврами – це лише перший етап у здобутті ними ступеня вищої освіти, продовженням якого має стати навчання в магістратурі, зокрема за освітніми програмами ННІ неперервної освіти і туризму«Міжнародний туристичний бізнес», «Готельно-ресторанний бізнес», «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом», «Управління інноваційною та консалтинговою діяльністю», «Публічне управління та адміністрування». І. Гриценко зазначив, що для магістрів отримання другої вищої стало необхідною умовою професійного становлення і кар’єрного зростання. Директор ННІ побажав випускникам перемоги в країні та особистих життєвих перемог, мирного щасливого майбутнього та нових здобутків.
 
 
  Заступниця директора ННІ з навчальної та виховної роботи Тереза Микицей у вітальному зверненні до випускників підкреслила, що професіоналізм і компетентність, професійна мобільність фахівця – це якості, від яких залежать життєві й трудові успіхи дипломованих бакалаврів і магістрів. Отримання дипломів – це заслуга не лише випускників – вчорашніх студентів, але їхніх батьків та сімей, які впродовж навчання розуміли й і постійно підтримували бажання вчитись та розвиватись й професійно зростати. Т. Микицей побажала мирного неба та натхненної творчої праці, успішного здійснення всіх планів і задумів в ім’я українського народу, усіх життєвих гараздів!
 
  Зі словами вдячності до ректорату університету, адміністрації ННІ неперервної освіти і туризму, завідувачів випускових кафедр, кураторів, професорсько-викладацького складу університету, методистів ННІ та однокурсників звернулися й самі випускники: Яна Рябокінь, Іван Надкреничний, Влад Петльований.
 
  Колектив ННІ неперервної освіти і туризму приєднується до привітань випускників. Випускникам-бакалаврам бажаємо успішного проходження вступної кампанії й продовження прекрасних студентських років в магістратурі, навчаючись з користю не тільки для себе, а й для всієї України. Випускникам-магістрам бажаємо, щоб отримані дипломи забезпечили прекрасне майбутнє, досягнення великих перемог і професійної слави!
Ми пишаємося кожним із Вас! Віримо і наближаємо нашу перемогу разом!
 Тереза Микицей,
заступниця директора ННІ
з навчальної та виховної роботи
    
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook