На факультеті тваринництва та водних біоресурсів здобувачі освіти успішно здали кваліфікаційний екзамен та захистили бакалаврські роботи

23 червня 2023 року

     На факультеті тваринництва та водних біоресурсів з 9 по 21 червня працювали Екзаменаційні комісії з прийому Атестаційного екзамену та захисту бакалаврських робіт студентами денної та заочної форм навчання ОС «Бакалавр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» під головуванням доктора сільськогосподарських наук, професора кафедри технологій у птахівництві свинарстві та вівчарстві Василя ТУРИНСЬКОГО, та спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» під головуванням доктора біологічних наук, професора, завідувача кафедри біології тварин Миколи САХАЦЬКОГО.

    Декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан КОНОНЕНКО звертаючись до студентів на передодні складання ними Атестаційного екзамену та захисту бакалаврських робіт, бажав їм успіху та наголосив на необхідності продовження навчання задля здобуття освітнього ступеня «Магістр» на нашому факультеті, який є лідером у підготовці фахівців для агропромислового комплексу країни.


     У перший день роботи Екзаменаційних комісій студенти денної та заочної форм навчання обох спеціальностей склали Атестаційний екзамен, який проходив у змішаному форматі. Загалом до його складання допущено 102 здобувачі за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва», та 36 - за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура». Варто зазначити, що майже всі здобувачі складали його в очному форматі.

     Після здачі Атестаційного екзамену, згідно розпорядження декана факультету, та сформованого графіку, студенти захищали бакалаврські роботи перед Екзаменаційними комісіями.

     Захист бакалаврських робіт також відбувався у змішаному форматі, переважна більшість студентів захищали випускні роботи в очному форматі, лише невелика частина, які з поважних причин не змогли бути присутніми очно, захищали в дистанційному форматі.

     В один із днів роботи Екзаменаційної роботи за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на захист бакалаврських робіт завітав ректор університету Станіслав НІКОЛАЄНКО. Станіслав Миколайович прийняв активну участь в обговоренні результатів бакалаврських робіт, зокрема щодо створення сімейної ферми з виробництва та переробки молока, а також ефективності відгодівлі молодняку ВРХ.

     Під час захисту кваліфікаційних робіт, всі студенти продемонстрували високий рівень отриманих фахових знань, належне володіння практичними навичками у галузях тваринництва та рибництва, що підтверджувалося їх відповідями на запитання членів екзаменаційних комісій.

     Приємно відмітити той факт, що 5 осіб за результатами навчання за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 3 особи за спеціальністю 207 – «Водні біоресурси та аквакультура» отримають дипломи з відзнакою.

     Вітаємо студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів ОС «Бакалавр» денної та заочної форм навчання 2023 року з успішною здачею Атестаційного екзамену та захистом бакалаврських робіт, бажаємо мирного неба, перемоги та подальшого професійного зростання задля процвітання України!

Гаранти освітніх програм:
«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»,
Наталія ПРОКОПЕНКО
«Водні біоресурси та аквакультура»,
Меланія ХИЖНЯК
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook