Випускниця бакалаврської програми ЮЛІЯ ПУЧКА: «Банківська сфера є однією з галузей, де можна успішно реалізувати себе»

23 червня 2023 року
     Сьогодні ми розмовлятимемо з Юлією Пучкою, студенткою економічного факультету університету НУБіП України. Вона поділиться своїм незабутнім досвідом навчання та розкаже про особливості свого факультету.

     - Вітаю, вас, Юлія, з сьогоднішнім випуском! Розкажіть нам, будь ласка, чому чотири роки назад, Ви зробили вибір на користь саме цієї спеціальності та як ви дізналися про університет.

     - Привіт! Мене звуть Юлія Пучка. Я обрала спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» на економічному факультеті університету НУБіП України, тому що з дитинства цікавилася домашньою економікою, фінансами, різними банківськими новинками. Дізналася про цей університет від своєї мами та подруги, які також вивчали економіку на цьому факультеті. Ще з їхніх перших розповідей мені стало зрозуміло, що цей університет має багато цікавих можливостей.

     - Розкажіть про деякі з цих можливостей, які вас зацікавили.

     - Звичайно! Університет пропонує високий рівень підготовки студентів, що дає змогу претендувати на високі посади в економічній галузі, також він надає можливість навчання за кордоном або проходження стажування, що допомагає отримати міжнародний досвід та відкриває нові перспективи. Окрім цього, ми маємо зустрічі з випускниками університету, які діляться своїми професійними успіхами та цікавими історіями зі своєї кар'єри. Це надихає нас і дає уявлення про те, що можна досягти в цій галузі.

     - Чи є щось особливе на вашому факультеті, що ви б хотіли виділити?

     - Так, на економічному факультеті ми маємо не тільки лекції в аудиторіях, але й на свіжому повітрі. Це дозволяє нам насолоджуватися природою під час навчання. Також важливо відзначити гнучкість під час карантину. Коли це було безпечно, пари проводилися в очному форматі, а в період воєнних дій — дистанційно, забезпечуючи безпеку студентів. Крім того, професорсько-викладацький склад університету надзвичайно зацікавлений у вивченні дисциплін і завжди вносить нові методи та ідеї в навчальний процес. Це робить навчання цікавим та захопливим, і після чотирьох років навчання я впевнена, що маю значний запас знань, який допоможе мені в моїй майбутній кар'єрі.

     - Що саме вас приваблює у галузі фінансів та банківської справи?

     - Мене особливо цікавить раціональне використання грошей та фінансова грамотність. Тому я обрала спеціалізацію, яка допомагає розвинути ці навички та навчити правильно керувати коштами. Вважаю, що банківська сфера є однією з галузей, де можна успішно реалізувати себе. Вона постійно змінюється та вдосконалюється, але завжди залишається цікавою та вигідною.

     - Які ваші плани після отримання магістерського ступеня?

     - Після отримання магістерського ступеня я планую працювати у своїй обраній галузі. І я впевнена, що навіть без значного досвіду роботи, але з дипломом НУБіП України це буде реально. Наш університет славиться своїми висококваліфікованими випускниками, які успішно знайшли себе в економічній сфері.

     - Дякуємо вам за розмову, Юлія. Бажаємо вам успіхів у завершенні бакалаврської програми та майбутній кар'єрі!

     - Дякую! Я дуже вдячна університету за неймовірний досвід навчання та всі можливості, які він надав мені. Це була незабутня подорож з навчанням, дружбою та саморозвитком. Я з радістю рекомендую НУБіП України молодим людям, які мріють про яскраве майбутнє в економічній сфері.

Розмову провів,
Олексій МУРАВСЬКИЙ,
доцент кафедри банківської справи та страхування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook