Вітаємо випускників бакалаврів-селекціонерів 2023

23 червня 2023 року

   Швидко промайнули 4 роки навчання за партами  в аудиторіях, лабораторіях та на дослідних полях під час навчальних практик для студентів ОС "Бакалавр" агробіологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України. І 23 червня 2023 року всі з гордістю стоять з омріяним дипломом в руках для спільного фото на фоні Альма-матер.

   Колектив кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського щиро вітає випускників і невимовно пишається молодими селекціонерами, які впевнено подолали всі випробування: успішно закінчили навчання, пройшли виробничу практику, захистили курсові проекти та здали державний іспит. Сьогодні у світ випускаються 22 перспективних спеціалісти, що невдовзі неодмінно стануть передовиками в галузі селекції і насінництва. 

   Випускники вже мали можливість продемонструвати себе як спеціалісти під час виробничої практики в університеті, тому підвищили свою конкурентоспроможність на ринку праці. Дехто вже отримав пропозиції щодо працевлаштування.

   Шановні випускники, завідувач кафедри Олександр Макарчук дав вам чудове напутнє слово, тож прислухайтеся до нього і пам'ятайте наш девіз "Селекціонери - одна родина", а ви вже стали  повноцінними її членами. Тож двері рідної кафедри завжди відкриті для вас. 

   Вручення дипломів і подяк було хвилюючим, але від того не менш радісним. Зокрема, хочеться зауважити, що Дар'я Біла та Микита Рябий заслужено отримали дипломи з відзнакою.

Бажаємо успіхів у всіх починаннях!

Зокрема у складанні ЄВІ для тих, хто бажає продовжити навчання.

Ви кращі, не забувайте про це, саме тому у вас все вдасться. Потрібно лише дійсно захотіти і докласти трішки зусиль.

Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook