На економічному факультеті відбувся випуск бакалаврів

24 червня 2023 року
    23 червня 2023 року відбулось урочисте вручення дипломів випускникам – бакалаврам найпрестижнішого факультету НУБіП України - економічного.
    Отож поповнили 35-тисячну родину економічного факультету 302 випускники, зокрема, 165 випускники денної форми навчання (за спеціальністю «Економіка» 28 випускників; «Фінанси, банківська справа та страхування» – 61 випускник, «Облік і оподаткування» – 51 випускник, «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – 25 випускників) та 137 випускники заочної форми навчання.
    Серед випускників заочної форми навчання бакалаври, які навчалися на базі міжкафедральних навчальних лабораторій (39 студентів Ірпінського фахового коледжу (зав. лаб. Вдович Валентина Григорівна), 11 студентів Бобровицького фахового коледжу, 28 студентів Заліщицького фахового коледжу, 21 студент Мукачівського фахового коледжу і 29 студентів Рівненського фахового коледжу, Київського територіального центру - 9 студентів).
     Випускників прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі.
   З вітальними словами до них звернувся декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва, побажав бакалаврам успіхів у майбутній роботі, високопрофесійного зростання та нових досягнень. Випуск 2023 року залишиться у нашій пам’яті незабутнім, воєнним.
     Пандемія COVID-19, а тепер російське повномасштабне вторгнення в Україну, яке продовжується ось уже 16 місяці – внесли в наше звичне життя докорінні зміни. Адже практично 3 роки із 4-х, а скорочений термін навчання – практично 2 роки провчилися переважно дистанційно. Це був вимушений захід, але наш університет зміг достойно вийти з цього складного становища. Проте, ми з Вами відчули, яке це щастя навчатися в аудиторії, а не за екраном комп’ютера чи телефону.

      За час війни ми разом з Вами багато пережили, відбулася переоцінка цінностей. Наші студенти беруть активну участь у волонтерському русі, а це значить, що ми підготували патріотів України, а не тільки професіоналів. Нажаль не обійшлося і без втрат. Мельниченко Сергій, Третяков Дмитро, Наталія Міхтахова (Конюшенко) та інші.

    В цьому році відбулися зміни до Прийому в магістратуру. Проте, нові виклики дають нові можливості! Для Вас майбутніх вступників в магістратуру на економічному факультеті підготовлено 4 ОПП. Ми чекаємо на Вас в магістратурі, але для цього потрібно успішно скласти вступні іспити ЄВІ та ЄФВВ.
    З вітальними словами до випускників звернувся проректор університету, доктор філологічних наук, професор, заслужений працівник освіти України, член Національної спілки журналістів України Василь Шинкарук. Василь Дмитрович виразив впевненість, що отримані знання і вміння дозволять знайти кожному своє місце в житті та побажав випускникам миру, везіння, процвітання, не зупинятися на досягнутому та робити все можливе для процвітання нашої країни.

      Від кураторів з вітальним словом виступили доцент кафедри обліку та оподаткування Світлана Дерев'янко й ВІкторія Костюк, в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування.

     З словами вдячності й привітання від випускників виступили студенти спеціальності «Облік і оподаткування» Анастасія Юдіна та спеціальності "Фінанси, банківська справа і страхування" Юлія Шохіна. Вони подякували університету, адміністрації економічного факультету, викладачам, батькам і всім, хто доклав руку в підготовку сьогоднішніх бакалаврів.
 
  Особливу подяку випускники висловили Збройним силам України за можливість навчатися у такий складний час. Випускниками-бакалаврами було зібрано 22000 грн. та передано в благодійний фонд Сергія Притули (Serhiy Prytula Charity Foundation) для допомоги ЗСУ.
 
     І от настав найочікуваніший момент свята урочисте вручення дипломів....
Тож, шановні випускники!
Вперед до нових горизонтів, світлого майбутнього!
Нехай супроводжують Вас любов, удача, віра у власні сили.
Також дякуємо Вашим батькам, які у свій час довірили нам і підтримували Вас під час навчання.
 
Леся Воляк,
Віталій Нагорний,
заступники декана економічного факультету

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook