Студенти 3-го курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» успішно пройшли навчальну практику з Організації агробізнесу

26 червня 2023 року
Кожен з нас підприємець. Єдині навички, які вам необхідні, щоб стати підприємцем: здатність терпіти невдачі, здатність генерувати ідеї, вміння продати ці ідеї, здатність реалізувати ці ідеї і здатність бути наполегливим, щоб попри свої помилки, вчитися і рухатися далі до наступної пригоди.
 Джеймс Алтачер, американський інвестор.
 
Навчальна практика (практика з отримання первинних професійних умінь і навичок) є важливою складовою підготовки фахівців зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і покликана на сприяння оволодіння студентами сучасними методами, формами організації праці в галузі їх майбутньої професійної діяльності, формування у них, на базі одержаних у закладі вищої освіти знань, професійних умінь і навичок   для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних виробничих умовах, формування усвідомлення потреби у систематичному оновленні  своїх знань та творчому їх застосовуванні в практичній діяльності.
Відповідно до навчального плану студенти 3-го курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» у період з 12 по 23 червня 2023 р. пройшли начальну практику з Організації агробізнесу під керівництвом доцента Томашевської О.А.  Метою практики є закріплення і поглиблення отриманих теоретичних знань з основ агробізнесу; оволодіння необхідними навичками і вміннями за обраною спеціальністю; розширення уявлень про майбутню професійну діяльність, підвищення комунікативного рівня студента тощо.
Перша зустріч студентів із керівником навчальної практики була присвячена ознайомленню з вимогами до проходження останньої. Зокрема, було наголошено на важливості дотримання вимог з охорони праці та техніки безпеки.
 
Під час проходження навчальної практики студенти організовано долучались до онлайн-зустрічей, активно обговорювали питання, що виникали при підготовці індивідуальних завдань.
 Оформлені звіти з навчальної практики були представлені у формі презентацій власних бізнес-проєктів. Варто зазначити, що проєкти були досить цікавими та оригінальними.    
  
Загалом у процесі захисту звітів студенти продемонстрували достатній рівень набуття професійної та теоретичної та практичної підготовки, що є свідченням досягнення мети навчальної практики.
                                                
Ольга Томашевська
доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook