Денис Башлик, Анатолій Полтавець та Валерій Іщенко привітали з успішним завершенням навчання бакалаврів факультету землевпорядкування

25 червня 2023 року
факультет землевпорядкування
  Традиційно, в кінці червня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбуваються численні випуски молодих фахівців, які отримують ступінь бакалавра. 23 червня 2023 року зробили важливий крок у майбутнє 43 здобувачі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», отримавши заслужені дипломи бакалавра.

  Урочистості розпочались з Державного Гімну України, пошанування Героїв і хвилини мовчання з вшанування пам’яті загиблих воїнів, зокрема й студента 1 курсу факультету землевпорядкування Олександра Жмура. Цього дня привітати бакалаврів факультету землевпорядкування прийшли високоповажні гості, представники ректорату, викладацький склад, студенти з багатьох курсів. Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик вітав майбутніх фахівців і побажав ніколи не зупинятись на досягнутому, завжди розвиватись та удосконалювати знання. Майбутнє України залежить від кожного з нас, а професія землевпорядника й геодезиста завжди матиме попит для розвитку та відродження країни. Проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко висловив найщиріші вітання випускникам від імені ректора Станіслава Ніколаєнка та адміністрації Університету. Валерій Васильович зичив випускникам успіху в професійних зусиллях, яскравої майбутньої кар’єри, а також запросив до продовження навчання у магістратурі Університету. Голова ГО «Асоціація фахівців землеустрою України», Голова ради роботодавців факультету землевпорядкування, випускник факультету Анатолій Полтавець побажав випускникам-бакалаврам професійного зростання й досягнення нових вершин. Анатолій Миколайович порадив випускникам бути відкритими до співпраці та знайомств з колегами у своїй галузі, адже навколо є багато досвідчених фахівців, які можуть стати наставниками й допомогти вирішити складні завдання.
  Протягом чотирьох років навчання, студенти пережили безліч подій, і жодна з них не залишалася непоміченою деканатом. Особливо приємно було почути випускникам привітання від декана факультету землевпорядкування Тараса Євсюкова. Тарас Олексійович висловив свою велику гордість кожним випускником факультету та зичив, щоб дипломи стали ключем до великих можливостей і відкрили двері до успішної кар’єри в сфері геодезії та землеустрою.
  Після цього настала мить, яку всі чекали чотири роки – випускники отримали свої довгоочікувані дипломи. Також, заступник декана з навчальної і виховної роботи Олександр Шевченко нагородив грамотами й подяками найактивніших студентів – Олександра Макарова, Катерину Михайлик, Владислава Мелешка, Іллю Ілляшова, Владислава Никонця, Миколу Маївку, Аліну Пивоварову, Олександра Вертелецького та Ярослава Іваненка. Керівник філії наукової бібліотеки НУБіП України у навчальному корпусі №6 Олена Литовченко вручила диплом і подарунок найактивнішому читачеві бібліотеки серед випускників, яким став Олександр Макаров.
 
 
  Від імені випускників виступили старости академічних груп: Аліна Пивоварова та Микола Маївка. Вони висловили вдячність Університету, викладачам та наставникам за цінні знання, досвід, підтримку й прекрасні студентські роки.
 
 
  До вітань доєднались завідувач кафедри геодезії й картографії Іван Ковальчук, в.о. завідувача кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Олег Дроздівський та доцент кафедри землевпорядного проектування Олександр Чумаченко. Випускники проявили високий рівень знань і навичок, які стануть незамінними в майбутній кар’єрі. Нехай майбутніх фахівців завжди супроводжують мотивація та впевненість у своїх здібностях для досягнення нових висот.
  Також, з привітанням виступила голова Сенату студентської організації факультету землевпорядкування Олександра Калініченко. Олександра побажала випускникам завжди знаходити задоволення у своїй роботі, бути відкритими до нових викликів і не боялися йти вперед. Нехай кожен день приносить цікаві професійні випробування та нагороджує успіхом!
  Колектив факультету землевпорядкування щиро вітає випускників-бакалаврів і бажає успішного та щасливого життя. Не зупиняйтеся на досягнутому, продовжуйте розвиватися, навчатися й удосконалюватися. Ваша професія потребує постійного оновлення знань і вмінь, оскільки сучасні виклики й технології неперервно змінюються.
          З нетерпінням чекаємо побачити Вас наступного навчального року в рідних стінах університету вже на магістратурі!
 
 
Ольга Пронь,

студентка факультету землевпорядкування 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook