Знайомтесь, наші абітурієнти

23 червня 2023 року
НУБіП України

 

           Вступна кампанія-2023 у Національному університеті біоресурсів і природокористування вже у розпалі. Хочемо сьогодні познайомитись з одним із наших вступників Петруком Євгеном, який закінчив спеціалізовану школу №200 м. Києва та вступає в структурний підрозділ університету навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження на спеціальність 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

                           

Євгеній, перше й очевидне питання, чому вирішили обрати саме наш заклад вищої освіти?
- Я подолав досить непростий шлях: протягом року слідкував за інформацію про вступ у НУБіП на офіційному сайті університету та мав підтримуючу консультацію з провідними викладачами. Розглядав коментарі випускників, спілкувався зі знайомими, які вчилися на обраній спеціальності. І маючи всі переваги, без сумнівів, вступаю!
- Ваша мета – це робота в сфері енергетики? Чому?
- Так, я обрав для себе дану спеціальність, тому що це основа нашого буття. І як показав досвід навчання під час військового стану, електроенергетика є дуже важливою структурою для нашої країни! Спеціальність, яка в русі, в якій можна розвиватись, здобувати нові знання й удосконалюватись професійно.
- Чи брали Ви участь в університетській Олімпіаді для абітурієнтів?
- Так, і був приємно вражений такою увагою з боку університету до вступників, можливістю випробувати свої знання і, зрештою, у певній мірі проявити себе.
- Чи спостерігали Ви за нашими активами для студентів?
- Дуже цікаво було читати про енергійне студентське життя, різні проекти, заходи та спортивні змагання. Тому із задоволенням буду теж приймати участь в цих активах.
- Дякую за приємне спілкування та будемо раді бачити Вас на навчанні.

                                                                                                                        Тетяна Щербак

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook