ЗНАЙОМИМО ПЕРШОКУРСНИКІВ З НАУКОВО-НАВЧАЛЬНИМИ ЛАБОРАТОРІЯМИ УНІВЕРСИТЕТУ

16 червня 2023, 14:46


15.06.2023 р студенти першого курсу факультету конструювання та дизайну групи ГМАШ- 2201 з викладачами кафедри надійності техніки Валентиною Мельник і Вікторією Мельник відвідали лабораторію інженерно-технічного забезпечення лісового комплексу кафедри лісівництва
На початку року обладнання лабораторії було оновлене найновішою технікою фірма Stihl (Німеччина) – офіційним партнером ННІ лісового і садово-паркового господарства. Про це і про конструктивні особливості та цікавинки у функціонуванні лабораторії присутнім розповів ініціатор створення лабораторії професор Володимир Гриб.
Далі знайомство з обладнанням лабораторії, його технологічними можливостями і технічними характеристиками забезпечив завідувач лабораторії Андрій Петілов. Також під час знайомства з лабораторією фахівці звернули увагу студентів на посилені вимоги відомих фірм щодо формування власного кадрового потенціалу, націлюючи першокурсників на ґрунтовну фахову підготовку і її значимість у забезпеченні їх майбутнього працевлаштування. 
Працівники лабораторії відповіли на всі запитання, які виникли у зацікавлених відвідувачів. А таких запитань з’явилось безліч.
Дякуємо шановним колегам за змістовну зустріч!
Доценти кафедри надійності техніки
Валентина Мельник і Вікторія Мельник

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook