Аделіна Кошіль, бакалавр ОП «Облік і аудит», призер Всеукраїнського творчого конкурсу наукових робіт

26 червня 2023, 16:29
      Відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України № 21/08-590 від 13.04.2023 року на базі Центральноукраїнського національного технічного університету (м. Кропивницький) було проведено Всеукраїнський творчий конкурс наукових робіт «Інформаційне забезпечення управлінської діяльності в умовах сучасних викликів та загроз».
   Конкурс проводився для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями/освітніми програмами галузі знань 07 «Управління та адміністрування».
      Мета Конкурсу ˗ створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, залучення, заохочення та підтримки наукової й творчої роботи здобувачів вищої освіти, стимулювання їх інтересу до науково-дослідницької діяльності, формування сучасного наукового та професійного світогляду майбутніх фахівців з урахуванням змін та перетворень, які відбуваються у сфері інформаційного забезпечення управлінської діяльності.
    Відповідно до Положення про Всеукраїнський творчий конкурс наукових робіт «Інформаційне забезпечення управлінської діяльності в умовах сучасних викликів та загроз» конкурс проводився у два етапи:
   І етап (до 21.05.2023 р.): підготовка наукових робіт у закладах вищої освіти і подання їх на адресу Центральноукраїнського національного технічного університету.
    ІІ етап: рецензування конкурсних робіт (до 31.05.2023 р.) та проведення підсумкової науково-практичної конференції (20.06.2023 р.) у формі наукових доповідей і захисту наукових робіт учасниками в онлайн форматі.
    Національний університет біоресурсів і природокористування України був представлений науковою роботою Аделіни Кошіль (здобувачки ОС «Бакалавр» 4 року навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит») на тему «Формування управлінської звітності в умовах інформаційних технологій», науковий керівник – доцент кафедри обліку та оподаткування Людмила Мельянкова.
 
     Аделіна стала фіналісткою конкурсу і, після успішного захисту наукової роботи, нагороджена дипломом ІІІ ступеня!
 
    Вітаємо нашу студентку із перемогою і успішним завершенням навчання на бакалавраті! Дякуємо за блискуче підтвердження високого рівня підготовки зі спеціальності «Облік і оподаткування» ОП «Облік і аудит»!
 
     В НУБіП України 23 червня відбулось урочисте вручення дипломів ОС «Бакалавр». Попереду складання ЄВІ і ЄФВВ та вступ до магістратури. 

Чекаємо в магістратурі!
Бажаємо Аделіні та її однокурсникам успіхів на шляху до самореалізації й професійного наукового визнання в сфері обліку і аудиту!

 

Любов Миськів,
старший викладач кафедри обліку та оподаткування

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook