Підвищення кваліфікації для удосконалення ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

2 червня 2023 року
Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму НУБіП України спільно з Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України з 22.05.2023 р. по 02.06.2023 р. проводив курси підвищення кваліфікації, який відвідали більше 40 учасників з усієї України.
У заході прийняли участь професор кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, гарант ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Радько Віталій Іванович та аспірант кафедри Стріховський Дмитро Миколайович.
Програма курсу була дуже насиченою та актуальною. Слухачі ознайомилися з сучасними тенденціями в аграрній політиці в умовах воєнних викликів, аграрному дорадництві в Україні та світі, механізмом впливу дорадництва на розвиток аграрного підприємництва та ефективними інструментами для цього.    
По закінченні курсу учасники успішно пройшли підсумкове тестування, на основі якого отримали відповідні свідоцтва.
Набуті під час проходження курсу компетентності та навики будуть використовуватися для подальшого удосконалення ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з метою підвищення її якості та конкурентоспроможності у освітньо-науковій сфері.
 
Вітаємо з успішним проходженням підвищення кваліфікації та бажаємо успішно використовувати отримані знання.
 
Доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності

Руслан Любар 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook