ПІДСУМКОВА ВЧЕНА РАДА ФАКУЛЬТЕТУ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ 2022/2023 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

16 червня 2023, 19:23

       15 червня 2023 року за головування Руслана Кононенка відбулося засідання вченої ради присвячене життєдіяльності факультету тваринництва та водних біоресурсів.

    Розпочинаючи засідання Руслан Кононенко зауважив, що незважаючи на складний час в кому ми живемо, факультет тваринництва та водних біоресурсів працює як єдиний злагоджений механізм. Потому Він проінформував членів ради стосовно подій які відбулись в університеті останнім часом. Та вручив нагороди за активну участь в спортивному та інтелектуальному житті факультету і університету студентам: Жигайло Сніжана, 2 курс, 1 група, ВБР, Мозгова Дарія, 1 курс, 1 група, ВБР, Котюк Ілля, 1 курс, 3 група ТВППТ.

 

     А також дипломом за 2 місце у ХІІ «Фестивалі студентської науки – 2023» був відзначений науковий гурток “Технології виробництва яєць і м’яса птиці” керівник проф. Прокопенко Н.П.

      Далі були розглянуті питання порядку денного. Першим був розгляд стану та готовності кафедр факультету тваринництва та водних біоресурсів до нового 2023-2024 навчального року доповідали завідувачі кафедр: Віталій Бех, Вадим Лихач, Микола Повозніков, Сергій Рубан, Наталія Рудик-ЛеуськаМикола Сахацький. Всі вони зазначили що всі кафедри готові до нового навчального року, аудиторний форд, матеріально-технічна, методична бази чекають на новий навчальний рік.

 

    Наступним запитанням порядку денного був звіт про підсумки літньої екзаменаційної сесії студентів спеціальностей: “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” та “Водні біоресурси та аквакультура” за 2022-2023 навчальний рік та заходи по покращенню навчання студентів, який представив заступник декана з навчальної роботи Микола Войналович. Відмічено, що дана робота проводиться кожним науково-педагогічним працівником і співробітником кафедри із залученням здобувачів вищої освіти впродовж всього навчального року і знаходиться на особливому контролі як завідувачів кафедри, так і деканату.

   Потому вчена рада рекомендувала кандидатуру доцента кафедри гідробіології та іхтіології Меланія Хижняк до присвоєння почесного звання “Заслужений науково-педагогічний працівник НУБіП України”. Також були розглянуті інші питання життєдіяльності факультету.

      За усіма пунктами порядку денного проведено обговорення та шляхом відкритого голосуванням членами вченої ради прийняті відповідні рішення.

   У підсумку, декан Руслан Кононенко наголосив на організованому завершенні факультетом навчального року, кожний співробітник факультету зобов’язаний й надалі активно продовжувати проведення профорієнтаційної роботи і забезпечити високу результативність вступної компанії. На завершення. Він побажав усім міцного здоров’я і мирного неба над головою.

Секретар вченої ради факультету, доцент
Людмила Зламанюк
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook