Успішна соціально-педагогічна практика другокурсників спеціальності «Соціальна робота»

27 червня 2023 року

      З 12 по 23 червня студенти-другокурсники спеціальності «Соціальна робота» здобули практичний досвід під час проходження соціально-педагогічної практики.

Для забезпечення ефективної практичної складової у підготовці майбутніх фахівців спеціальності «Соціальна робота» та відповідно до робочого навчального плану студентами самостійно було обрано бази практики, де було б комфортно та безпечно отримувати практичний досвід. Пишаємося, що всі студенти-другокурсники проходили практику очно.
     
 
Старт соціально-педагогічної практики починався вже традиційно з обов’язкового інструктажу з техніки безпеки, який проводить щорічно доцент кафедри охорони праці і біотехнічних систем у тваринництві Тетяна Зубок; настановної зустрічі з керівником практики, де кожен студент отримав відповіді на актуальні запитання, отримав завдання, дізнався вимоги щодо оформлення звітів і щоденників практики та налаштувався на вдалий початок практики.
 
 
 
 
 
Різноманітністю вирізняються цьогорічні бази практики й з точки зору спрямованості їхньої професійної діяльності. Серед обраних баз практик, в яких студенти мали можливість набути професійних вмінь, є і школи, і гімназії, ліцеї, дошкільні заклади, відомі гуманітарні та соціальні центри, громадські організації, соціальні служби (Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу "Чайка", Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Міськрайонна організація Благодійний фонд "Час для нас", Київський міський Центр гендерної рівності, запобігання та протидії насильству, Управління соціального захисту населення Кременецької районної державної адміністрації та інші).
   
Соціально-педагогічна практика та її успішний захист студентами, отриманий практичний досвід та багато позитивних вражень, закріплені теоретичні знання, які здобувались в університеті – ось такий переможний фініш 2 курсу навчання за спеціальністю «Соціальна робота». 
старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації
Каріна Власенко
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook