Виробнича практика - важлива складова у підготовці фахівців зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»

27 червня 2023, 11:15
      Виробнича практика є складовою навчального процесу підготовки фахівців бакалаврського рівня для студентів 1 ст і 3-го курсу та проходить в підприємствах, банках, організаціях та установах тощо, на робочих місцях де необхідні фахівці зі спеціальності 072 “Фінанси, банківська справа та страхування”.
    Відповідно до положення «Про організацію практичної підготовки студентів НУБіП України», навчального плану підготовки фахівців спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ОС «Бакалавр» та на виконання наказу ректора від 08.06.2023 р. № 992 «С» «Про направлення на виробничу практику» кафедрою банківської справи та страхування і кафедрою фінансів 23 червня 2023 року була проведена консультація з питань організації та проведення виробничої практики для студентів 1 курсу ст та 3 курсу ОС «Бакалавр».

     Консультацію провели в.о. завідувача кафедри фінансів, д.е.н. Лемішко О.О., в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування, к.е.н. Костюк В.А., гарант ОП «Фінанси і кредит», професор кафедри фінансів Негода Ю.В., доценти кафедри фінансів Біляк Ю.В. та Олійник Л.А., доцент кафедри банківської справи та страхування Муравський О.А.

   Студентів було ознайомлено з термінами проходження, основними завданнями та метою виробничої практики, зосереджено увагу на змістовних модулях практики в підприємствах, банківських установах та інших організаціях тощо. Була звернута увага на вимоги, терміни підготовки і здачу на перевірку та захисту звітів.

    В.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А. зосередила увагу на організації перевірки, захисті звітів про практику відповідно до вимог та на організаційних моментах проходження практики на підприємствах та в банківських установах. Доцент кафедри фінансів Олійник Л.А. - на змісті і структурі звіту про виконання програми виробничої практики. Також студентів було ознайомлено з Методичними вказівками до виконання програми виробничої практики для студентів 1 ст та 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».
 
      Наприкінці консультації студенти цікавилися питаннями щодо оформлення звіту про результати виробничої практики, заповнення щоденника, організаційними моменти захисту звіту тощо.
 
    Бажаємо студентам доповнити теоретичні знання практичним досвідом роботи в сфері фінансів, банківської справи та страхування, професійних успіхів та наснаги у навчанні!
 
Лариса Олійник,
доцент кафедри фінансів


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook