Випуск бакалаврів екологів 2023

23 червня 2023 року
НУБіП України


23 червня 2023 року на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам спеціальності 101 «Екологія».


Вітаємо шановних випускників-бакалаврів з першим важливим досягненням!

 


Настав той день, до якого Ви прагнули протягом 4-х років, і мріяли отримати диплом, який буде підтверджувати вашу кваліфікацію. Ви – сильні, молоді люди, які пройшли непростий шлях, тому що саме на Вашу долю випали карантинні обмеження COVID-19, пізніше ми усі опинились в умовах повномасштабної війни.
Але Ви справилися з цими викликами. Ви продовжували пристосовуватися до навчання і навчатися в змішаному , і в дистанційному форматі й, саме головне, навчилися самостійно вчитися. А це говорить про те, що протягом життя Ви будете прагнути до самовдосконалення і продовжувати вчитися, адже знання постійно змінюються.
Віримо в ЗСУ, віримо в перемогу України, в те, що у Вас – молодих людей, попереду світле і щасливе майбутнє! Орієнтуємо Вас на продовження навчання, на здобуття повної вищої освіти, не зупинятися на досягнутому і впевнено крокувати до наступного етапу – до отримання диплома магістра.
Бажаємо подальших успіхів, подальших освітніх та наукових здобутків, робіть все для того, щоб своїми успіхами, наближати перемогу України!

Наставники 4 курсу 1,3 груп
Кудрявицька А.М, Піскунова Л.Е

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook