Співробітництво кафедри СГМС ім. акад. П.М. Василенка НУБіП України з Малинським лісотехнічним коледжем

23 червня 2023 року
Онлайн зустріч

         Відповідно до Положення про порядок створення та організацію роботи екзаменаційної комісії у Малинському фаховому коледжі наказом від 27.04.2023 року № 59 Про створення екзаменаційної комісії на 2023 рік для прийому кваліфікаційних екзаменів за спеціальністю 208 Агроінженерія ОПП «Експлуатація та ремонт обладнання лісового комплексу» створена екзаменаційна комісія. Головою комісії призначено Онищенка Володимира Борисовича, кандидата технічних наук, доцента кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка Національного університету біоресурсів та природокористування України.

До складання комплексного кваліфікаційного екзамену зі спеціальності 208 Агроінженерія ОПП «Експлуатація та ремонт обладнання лісового комплексу» були допущені 40 студентів, з них 18 денної форми навчання та 22 заочної.
Комплексний кваліфікаційний екзамен проводився згідно із розробленими розкладами та графіками проведення державної атестації студентів, які були доведені до відома заздалегідь, у визначені терміни.
Успішність студентів за результатами кваліфікаційного екзамену становить:


Змістовні, повні та обґрунтовані відповіді на екзамені показали Авраменко Роман, Іваніченко Дмитро, Кононенко Максим, Хандрика Іван, Волохов Анатолій, Колесник Віталій, Марченко Олександра, Ошитко В’ячеслав, Чушенко Володимир.

 

З вищеперерахованими успішними студентами голова комісії доцент Онищенко В.Б. провів кваліфіковану співбесіду про нагальну  можливість вступу на бакалаврат в НУБіП України  на спеціальність Агроінженерія, поскільки частина цих студентів приймали участь в предметній олімпіаді НУБіП України і показали високі результати. Результати комплексного екзамену дають підстави зробити висновок, що випускники одержали достатні професійні знання для практичної реалізації їх на виробництві.

Підготовка та проведення державного екзамену

    Зважаючи на викладене комісія рекомендує:
  • викладачам використовувати сучасні технології навчання на теоретичних та практичних заняттях, більше звертати увагу на практичне засвоєння матеріалу;
  • спрямувати роботу викладачів циклової комісії на забезпечення високої якості освіти та підготовки здобувачів освіти у тісному контакті з лісовою галуззю – замовником фахівців.

 

Володимир ОНИЩЕНКО, доцент кафедри СГМС ім. акад. П.М. Василенка

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook