Марія Хоменко обирає факультет ветеринарної медицини НУБІП України

27 червня 2023, 21:21

    Вибір професії – один із найважливіших кроків у житті кожної людини, адже цей вибір формує її майбутнє. Порівняно із випускниками шкіл, випускники фахових коледжів уже мають уявлення щодо своєї спеціальності і свідомо роблять свій вибір. Приємно, що випускниця фахового коледжу  Марія Хоменко обрала  для вступу факультет ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.

- Доброго дня, розкажіть про себе. 
- Добрий день, мене звати Хоменко Марія. У цьому році закінчую "ВСП Хомутецький фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету".  Я є головою студентської організації коледжу. Хочу вступити на навчання на факультет  ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
- Чим займаєтесь у вільний час? Які Ваші вподобання та хобі?
- У вільний час я працюю тренером з шахів.  Моя робота не заважає навчанню, адже всі заняття я проводжу після обіду. Люблю активний відпочинок. Займаюся кінним спортом, зокрема  конкуром. 
- Про що мрієте?
 - Мрію стати висококваліфікованим ветеринарним лікарем, щоб своєю працею допомагати тваринам.
 
 - Чому обираєте  факультет ветеринарної медицини НУБіП України? 
Я хочу вступити до НУБіП України на  факультет ветеринарної медицини, тому що він вважається найкращим закладом вищої освіти  в Україні за даною спеціальністю. 
- Чим Вам подобається спеціальність «Ветеринарна медицина»?
-  Мені подобається допомагати тваринам. Як  випускниця коледжу, я вже мала справу з ветеринарною діяльністю, і зрозуміла, що це та справа, якою я хочу займатися в майбутньому.
 
 - Які очікування від навчання в НУБіП України?
- Я очікую, що зможу покращити вже здобуті знання та дізнатися багато нового для себе.  Навчуся працювати з сучасним обладнанням та приладами для діагностики та лікування тварин. Зможу застосовувати отримані знання на практиці. 
 
Дякуємо Марії  за її вибір і бажаємо успішно вступити на омріяну спеціальність.
 
Розмову провела доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Тетяна Немова
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook