Ефективна співпраця з міжнародним проєктом “Основний кредит для аграрної галузі – Україна”

28 червня 2023, 13:12

     Відбувся заключний, 30-й захід міжнародного проєкту “Основний кредит для аграрної галузі – Україна”, на якому було підведено підсумки п’яти років роботи проєкту технічної допомоги, що здійснювався Європейським Інвестиційним Банком. Проект «Основний кредит для аграрної галузі – Україна» підтримується донорами, які надають значні послуги технічної допомоги через консорціум, який очолює NIRAS A/S. Серед основних результатів реалізації проєкту в Україні було відмічено створення інформаційно-навчальної платформи для сільськогосподарських дорадників, яку розробили фахівці Національного університету біоресурсів та природокористування України та презентували на вебінарі завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Михайло Швиденко та декан економічного факультету Анатолій Діброва.
В роботі заключного заходу міжнародного проєкту “Основний кредит для аграрної галузі – Україна” взяв участь перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький.

Довідково. В результаті співробітництва з міжнародним проєктом фахівці кафедри інформаційних систем виконали у 2021-2022 роках та виконують у 2023 році грантові договори «Створення інформаційно-навчальної платформи для фінансових/кредитних дорадників» (спільно з економічним факультетом) і «Розвиток електронної платформи для фінансових/ кредитних дорадників та її інтеграція з системою дорадчих ресурсів» на суму близько трьох мільйонів гривень.

Старший викладач кафедри інформаційних систем і технологій
Сергій Саяпін

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook