На факультеті аграрного менеджменту відбулося урочисте вручення дипломів випускникам першого бакалаврського рівня вищої освіти

28 червня 2023 року

 Ми створимо, збудуємо

Майбутнє своєю рукою
Ми маємо, чуєш, маємо
Стати самі собою…

(слова хіта гурту «Нумер 482»
«Добрий ранок, Україно»)

 

   28 червня 2023 року у святковій атмосфері відбувся випуск студентів першого бакалаврського рівня вищої освіти факультету аграрного менеджменту НУБіП України. Цьогоріч дипломи бакалаврів отримали 80 випускників, причому 14 випускників отримали дипломи з відзнакою. Символічно, що цей день є святковим для всього народу України, адже рівно 27 років тому відбулося ухвалення Конституції України, яка закріпила територіальну цілісність нашої Батьківщини, непорушність її кордонів та суверенітет.
   Уже другий рік в Україні триває кровопролитна війна, в якій українці виборюють своє право жити відповідно до європейських цінностей, право на свободу. Немало героїв полягло у цій нелегкій боротьбі, серед яких і випускник факультету аграрного менеджменту, заступник декана Сергій Романчук. Урочистий захід з нагоди вручення дипломів бакалавра студентам факультету аграрного менеджменту 2023 розпочався з хвилини мовчання для вшанування пам’яті нашого Героя та усіх полеглих в боротьбі за волю і незалежність у війні ХХІ століття.

 

   Після цього присутнім в залі була представлена шановна президія - ректор НУБіП України, академік Національної академії педагогічних наук України та Національної академії аграрних наук України, доктор педагогічних наук, професор Ніколаєнко Станіслав Миколайович; перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України, випускник факультету аграрного менеджменту Висоцький Тарас Миколайович; голова Голосіївської районної державної адміністрації Садовий Сергій Миколайович; заступник голови Голосіївської районної державної адміністрації Березовський Володимир Іванович; декан факультету аграрного менеджменту, к.е.н., доцент Остапчук Анатолій Дмитрович.

 


   Першим до вітального слова випускникам був запрошений ректор Станіслав Ніколаєнко, який у своїй промові зазначив, що у житті все потрібно робити своєчасно – вчитися, одружуватися, народжувати дітей. На сьогодні весь світ повернувся обличчям до України, тому що всі розуміють, що Україна повинна вистояти. У таких умовах, надзвичайно важливо вчитися. НУБіП України підготував до 200 тисяч прекрасних випускників, серед яких видатні політики, вчені, бізнесмени України та світу, тому, безперечно, у сьогоднішніх випускників також великі перспективи. Станіслав Ніколаєнко назвав «формулу успіху», яка включає в себе три основні складові: генетику, яку ми спадкуємо, можливості, які дає нам всім держава, та дуже важливо – працелюбність.

   Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України, випускник факультету Тарас Висоцький погодився щодо постулатів успішності Станіслава Ніколаєнка та додав, що український аграрний сектор – серед флагманів української економіки, тому вибір вивчати аграрний менеджмент є правильним, а у випускників будуть великі можливості працевлаштування.

 

   Голова Голосіївської районної державної адміністрації Сергій Садовий привітав випускників із закінченням «найкращого вузу у найкращому районі міста Києва». Заступник голови Голосіївської районної державної адміністрації Володимир Березовський, який раніше був заступником декана нашого факультету, також долучився до вітань, зазначивши, що «ФАМ був і лишається чемпіоном».

   Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук привітав всіх з випуском та Днем Конституції України. Декан наголосив, що у кожного на теперішній час наявний свій фронт. Наші бакалаври успішно склали всі заліки та іспити і отримують дипломи. Анатолій Остапчук подякував їм за вибір факультету аграрного менеджменту та запросив до навчання в магістратурі.

   Україна щодня, щохвилини перемагає на різних фронтах — безпосередньо зі зброєю в руках, на волонтерській ниві, на інформаційному полі, в бізнесі, перемагає тоді, коли ми жертвуємо гроші, час, серце для Перемоги. Весь український народ вірить, що вже скоро Україна переможе.
Партнери, випускники, друзі, захисники записали відео з вітаннями для бакалаврів факультету аграрного менеджменту 2023 року. З великого екрану випускників привітали Алекс Ліссітса, Генеральний директор ІМК, член Президії Українського клубу аграрного бізнесу, Голова Наглядової ради проєкту «Агрокебети»; Валерій Томіленко, експерт аграрного ринку та ринку продуктів харчування; Геннадій Супіханов, кандидат економічних наук, екс-генеральний директор «Зерно України», екс-Голова правління Київміськбуду, нині мобілізований до ЗСУ; Ярослав Ткаченко, підприємець, мобілізований до ЗСУ.

   На сьогодні в лавах ЗСУ кордони нашої Батьківщини боронять співробітники факультету аграрного менеджменту - доценти Олександр Новак та Віктор Артиш, студенти Андрій Рудницький, Володимир Гладкий, Назар Купрієнко, Володимир Чорний, Акобиршох Фатхуллоєв, Олександр Печалов, Дем'ян Кутицький, Вадим Марчук. Всі ми вдячні нашим захисникам за відвагу, мужність та за кожен новий день нашого життя.
Випускник факультету аграрного менеджменту, український співак, учасник та переможець багатьох конкурсів та фестивалів Данило Карачевський привітав випускників відомими хітами українського гурту «Нумер 482» «Добрий ранок, Україно!» та легендарної англійської рок-групи Queen «I want to break free».

 

 

 

    Дипломи з відзнакою відмінникам факультету аграрного менеджменту першого бакалаврського рівня вищої освіти були вручені особисто ректором НУБіП України Станіславом Ніколаєнком та першим заступником міністра аграрної політики та продовольства України Тарасом Висоцьким.


   Для виступу та привітання випускників був запрошений начальник підрозділу військової мобілізації та взаємодії із Збройними Силами України НУБіП України, полковник у відставці, доцент кафедри психології та педагогіки, кандидат психологічних наук, Геннадій Ржевський, який закликав випускників «не боятися не знати, а боятися не навчатися».

   З перших днів навчання студентів супроводжує наставник академічної групи, який організовує, інформує та допомагає у навчанні. Від імені наставників з вітальним словом до присутніх звернулася заступник декана факультету аграрного менеджменту, доцент кафедри маркетингу і міжнародної торгівлі, наставник однієї з академічних груп спеціальності «Маркетинг» Лариса Карпенко.

  Самі випускники бакалаврату факультету аграрного менеджменту 2023 також мали можливість виступити та подякувати за навчання. Так, слова вдячності висловили Ксенія Оболенцева, студентка магістратури, яка повернулась з Католицького університету м. Ліль за програмою «Еразмус+»; Владислав Саковець, староста англомовної групи спеціальності «Маркетинг»; Валерій Герценок, студент спеціальності «Менеджмент» та Станіслава Костромєєва, староста англомовної групи спеціальності «Менеджмент».


    Від імені батьків випускників привітала мати студента спеціальності «Менеджмент» Івана Маховського, Олександра Степанівна Маховська.
   Коли ж нарешті настала довгоочікувана мить вручення дипломів, для оголошення наказу був запрошений декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук.

 

 

 

 
Бажаємо нашим випускникам знайти себе в житті, розвиватися та працювати на благо нашої Батьківщини.
Бажаємо, щоб нашими випускниками пишалися батьки та викладачі!
Бажаємо, щоб ними пишалася Україна!
Чекаємо у магістратурі!

Слава Україні!

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook