Урочисте вручення дипломів бакалавра випускникам освітньої траєкторії «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

28 червня 2023, 13:00
НУБіП України, Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

28 червня 2023 року в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалавра випускникам факультету аграрного менеджменту, зокрема студентам англомовної групи, які навчалися на освітній траєкторії «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

Вручення дипломів є найважливішою частиною освітнього процесу. Радісним і важливим фактом є те, що ця визначна для молоді подія відбувається в День Конституції України, Основного закону, який гарантує права і свободи для кожної людини. Права і свободи, яких сьогодні нас намагається позбавити ворог. І сьогодні, вкотре дякуємо нашим захисникам, які не жаліючи свого життя, боронять нашу країну від ворога і дають нам таку щасливу можливість навчатися!

З вітальними словами та щирими побажаннями успіхів до випускників звернувся ректор НУБіП України, академік Національної академії педагогічних наук України та Національної академії аграрних наук України, доктор педагогічних наук, професор Станіслав Ніколаєнко. Також випускники почули теплі вітання від першого заступника міністра аграрної політики та продовольства України, випускника факультету аграрного менеджменту Тараса Висоцького, Голови Голосіївської районної державної адміністрації Сергія Садового, заступника Голови Голосіївської районної державної адміністрації Володимира Березовського, декана факультету аграрного менеджменту, кандидата економічних наук, доцента Анатолія Остапчука.

 

 

 

Не менш зворушливо пролунали слова вдячності і поваги від випускників та їх батьків всім викладачам і керівництву Університету.

 

 

Вручення дипломів – це свято не лише студентів, не лише викладачів, а й, звісно, ще одних «учасників» освітнього процесу, без яких важко уявити процес навчання - батьків наших випускників. Чотири роки суцільної підтримки, хвилювань за кожен іспит, кожну здану курсову, кожне змагання. Але тепер все в минулому і можна сміливо радіти і пишатися: ще одна сходинка успішно пройдена. А скільки їх ще буде на життєвому шляху кожної дитини! Саме про це говорила у своєму зверненні до молоді мати нашого випускника Івана Маховського, Олександра, процитувавши Ліну Костенко: «І все на світі треба пережити, і кожен фініш - це, по суті, старт»!

 

Шановні випускники!

Зараз здається, що як один день промайнули чотири роки навчання. Спочатку спогади про перше лекційне заняття, перші успіхі, першу сесію. А от вже захист бакалаврської роботи і вручення дипломів.

Ми пишаємося вами і щиро вітаємо із завершенням навчання та отриманням дипломів бакалавра за спеціальністю «Менеджмент»! Тепер ви – висококваліфіковані спеціалісти! Бажаємо вам впевнено крокувати по професійним та кар’єрним сходам лише вгору, постійно вдосконалювати вашу майстерність завдяки отриманим новим знанням та власному досвіду.

Впевнені, що більшість з вас в навчанні сьогодні ставить кому, а не крапку, і ми вже восени зустрінемося в магістратурі на освітній програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»! Саме молодь нині формує тренди і прогресивний напрям розвитку суспільства, генерує ідеї, які змінюють світ і з кожним впевненим кроком наближає нашу Перемогу!

 

 

 

  

 

 

Анна ДЕРГАЧ,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook