Участь викладачів кафедри у міжнародному семінарі з підвищення кваліфікації в Польщі

12 червня 2023 року

 Викладачі кафедри філософії та міжнародної комунікації Алла Кравченко  та Вікторія Шеховцова-Бурянова  долучились до участі у програмі міжнародного стажування у рамках проєкту «Capacity building of Ukrainian researchers for sustainable livelihoods: socio-economic development» у співпраці НУБіП України та University of Reading (Велика Британія) з локацією у м. Варшава.


 Модераторами заходу стали директор Інституту міжнародного розвитку, сільського господарства та економіки (GIIDAE) доктор Сара Карді, менеджер із глобального партнерства Емма Бескіцца (University of Reading) і доцентка кафедри філософії та міжнародної комунікації, заступник декана з міжнародної діяльності гуманітарно-педагогічного факультету Алла Кравченко (НУБіП України).

 Метою проєкту є розвиток наукових можливостей дослідників для реалізації результатів проєктної діяльності в Україні та Великій Британії. Представники університету Reading показали можливості обміну студентами та науковцями, зокрема: відвідування студентів і викладачів до 12 місяців; короткотривалі курси підвищення кваліфікації; літні школи. рганізатори наголосили на таких видах партнерства: Меморандум Подвійні дипломи для магістрів (4+1 і Double Masters) Організація навчання доя бакалаврів (1+2/2+2/3+1) Франшиза/Валідація Партнерство післядипломних досліджень (Подвійні/спільні докторські ступені).

 Програма заходу, також, передбачала обмін досвідом науково-педагогічних працівників Великої Британії та України щодо написання, подачі, грантових заявок і наукових статей з урахуванням міжнародних вимог.
 Вікторія Шеховцова-Буряноваприймала активну участь в командній роботі, яка передбачала представлення проєктних ідей у синергії з науковцями різних шкіл та спеціальностей.


 В рамках робочих зустрічей британські колеги продемонстрували нові підходи в організації співробітництва між різними сферами досліджень, провели тренінги з тем глобального партнерства, пошуку фінансування наукових досліджень, написання наукових статей.

 

Вікторія Шеховцова-Бурянова,
асистент кафедри філософії та міжнародної комунікації

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook