Енергетики і автоматники другого воєнного випуску одержали довгоочікувані дипломи

29 червня 2023 року

Випуск з вищого навчального закладу – це особливий момент у житті кожного студента, коли він завершує свою освітню програму і отримує довгоочікуваний диплом.
Цьогорічний випуск в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження налічував понад 150 студентів, серед яких: 28 магістрів-дослідників та 126 студентів освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальностей: 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та 144 «Теплоенергетика».

Урочистий захід розпочався з виконання Державного гімну України. На обличчях учасників проглядалася гордість за свою країну та відчуття єдності у цей складний час.

Тремтячий голос ведучої під час оголошення хвилини мовчання для вшанування пам’яті всіх загиблих від російської агресії підкреслив важливість цього моменту для кожного українця.

Директор ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження Віктор Каплун відкрив урочистості та звернувся з вітальним словом до присутніх. Цьогорічне вручення дипломів співпало з важливим державним святом - Днем Конституції України.
Директор інституту висловив слова вдячності новоспеченим фахівцям та їхнім батькам, які виховали та поставили їх на вірну дорогу.
Слова щирої подяки прозвучали і на адресу численних представників бізнесу, які відвідали наше свято: голові правління ПрАТ «Черкасиобленерго», нашому випускнику 1997 року, а зараз голові Ради роботодавців інституту Олегу Самчуку, представнику центру з підготовки та навчання персоналу ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» Наталії Коломієць, комерційному директору компанії «E.NEXT-Україна» Сергію Кузовкіну, керівнику підрозділу навчання та технічної підтримки компанії «Герц Україна» Олександру Сокиркіну, тимчасово виконуючому обов’язки директора Інституту загальної енергетики НАН України Артуру Запорожцю.

Вітання від ректора університету академіка Станіслава Ніколаєнка виголосив проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку академік Сергій Кваша. Основна теза його виступу полягала в тому, що наш університет в умовах війни зберіг кадровий потенціал і забезпечив високий рівень якості навчання, яке відбувалось здебільшого в очному форматі.
А сьогоднішній успішний випуск студентів є доказом того, що ми разом долаємо всі перешкоди та попри всі труднощі готуємо кваліфікованих фахівців.

Далі напутні слова випускникам висловили наші гості, друзі та партнери Олег Самчук, Сергій Кузовкін, Олександр Сокиркін.

Родзинкою заходу стало привітання ПЕРШОГО в історії інституту випуску бакалаврів спеціальності 144 «Теплоенергетика».
Подарунки «першопрохідцям» презентувала компанія «КЕРНЕЛ».

Нашою традиційною червоною доріжкою крокували найуспішніші студенти ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження, які неодноразово займали найвищі місця на Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт, були призерами різноманітних спортивних змагань, займали активну громадянську позицію у житті інституту та університету: магістри-дослідники Роман Марченко, Владислав Самчук, Павло Величко, Діана Савчук; студенти ОС «Бакалавр» Владислав Ткаченко, Олексій Мартинюк, Денис Онисько, Роман Крючков, Павло Павлюк, Андрій Загниборода, Остап Куліш, Валерій Школик і ін.

Традиція народжувати та продовжувати виховання династій енергетиків підтвердилася і цьогоріч: колись наш факультет закінчив Григорій Самчук. Майже 25 років тому завершив навчання за фахом інженера-енергетика Олег Самчук. А сьогодні у лавах випускників-магістрів науково-дослідної програми стояв Владислав Самчук.
Пишаємося нашими випускниками різних років!

Гості, стейкхолдери та партнери інституту долучилися до приємної і хвилюючої для кожного випускника миті – вручення дипломів.

Свою гордість за успіхи випускників висловили завідувачі випускових кафедр Віталій Лисенко, Олександр Гай, Євгеній Антипов. Вони побажали їм майбутніх досягнень, а також закликали бути гідними представниками обраних професій: автоматника, електроенергетика та теплоенергетика.

 

Дорогі випускники!

Весь колектив ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження вітає Вас із завершенням навчання в університеті та отриманням дипломів.
Бажаємо вам успіху на всіх етапах вашого професійного розвитку і зростання кар’єрної траєкторії.
Нехай ваші знання розквітають, а ваші досягнення будуть вагомим внеском у створенні сталого та ефективного енергетичного майбутнього.

Лілія Мартинюк,
заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook