Ректорат підбив підсумки енергозбереження та спланував діяльність на липень

29 червня 2023 року

 

 

29 червня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася традиційна нарада з планування діяльності на наступний місяць. Але розпочали розгляд питань порядку денного з надважливого – ситуації з реалізації програми енергозбереження в університеті, оскільки тарифи невпинно ростуть, а фінансове забезпечення залишається на постійному рівні.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничої роботи та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко закцентував на загальних показниках: порівняно з травнем минулого року відбулося збільшення споживання енергоресурсів і води, що пов’язано з очним навчанням частини студентів і перебуванням їх в кампусі. Разом з тим, заощадження та жорсткий контроль за використанням, недопущення безвідповідальності мають бути непорушним правилом. Щоденний моніторинг показників лічильників, миттєве реагування на нестандартні ситуації, ліквідація аварійних ситуацій – це є постійна системна робота відповідальних осіб на місцях. На підтвердження кризи Валерій Іщенко продемонстрував планові витрати на енергоносії та воду – цього року з урахуванням підвищення тарифів, яке вже відбулося, мусимо заплатити на 25 мільйонів гривень більше. Спільні завдання для господарських служб, комендантів навчальних корпусів, завідувачів гуртожитків – економити та унеможливлювати нераціональне використання ресурсів.

 

 

 

 

 

  План заходів на липень представили проректори Василь Шинкарук, Сергій Кваша, Вадим Кондратюк, Вадим Ткачук, Валерій Іщенко, учений секретар Оксана Барановська.

  У фокусі допомога Збройним Силам України, проведення вступної кампанії, підготовка до нового навчального року, забезпечення акредитації освітніх та освітньо-наукових програм, додаткове облаштування укриттів, подання наукових проєктів на конкурс фінансування в 2024 році, активізація публікаційної активності, збирання врожаю, ліквідація заборгованості з оплати за навчання та проживання в гуртожитків, проведення ремонтних робіт в навчальних корпусах та гуртожитках, облаштування території, перевірка інфраструктури та мереж, поновлення положень.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський проінформував про перебіг складання ЄФІ та ЄФВВЗ 12 по 14 липня є можливість зареєструватися на додаткову сесію.

 

  Про план діяльності на липень проінформував директор навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Роман Василишин.

 

  На завершення ректор Станіслав Ніколаєнко озвучив кілька спільних дорученьПерше – активна фаза профорієнтації та супровід вступної кампанії. Друге – ревізія мультимедійних систем та технічного оснащення освітнього процесу. Третє – використати літній період для відпусток та відпочинку. Четверте – спланувати проведення настановних нарад, де підбити підсумки підготовки до нового навчального року. П’яте – передбачити адаптаційні курси з основних дисциплін для першокурсників бакалаврату та магістратури, які скористалися можливостями перехресного вступу, мають низьку успішність з цих предметів.

Пресслужба

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook