У підприємницькому оркестрі бухгалтер – перша струна !!!

30 червня 2023 року
 Представтесь, будь ласка.
-        Карина Середа, родом з селища Компаніївка, Кіровоградської області, закінчила випускний клас КЗ Компаніївський ЛІцей.
Планую навчатися за спеціальністю “Облік і оподаткування” в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, оскільки впевнена, що отримаю найкращу базу знань для самореалізації та майбутньої професії. Мої сподівання набули ще більшої впевненості після зустрічі з науково-педагогічними працівниками кафедри обліку та оподаткування на Дні відкритих дверей, який я відвідала. Я також могла переконатись, що кафедра має сучасні комп’ютерні класи та програмні продукти, які використовують у практичній діяльності фахівці даної професії.

Чим Ви захоплюєтеся?
З самого дитинства захоплюсь бальними танцями та іншими видами спорту, постійно беру участь в різних змаганнях.
Що стало причиною вибору саме НУБіП України?
На старших курсах університету навчаються мої знайомі, які із захопленням розповідають саме про цей університет. Також мені сподобалось те, що в НУБіП постійно вирує життя, після лекцій та занять студенти займаються у спортивних секціях, творчих колективах.
А ще я дізналась, що в університету дуже широка співпраця з різними університетами Європи та США, що дозволяє здійснювати обмін студентами за міжнародними програмами. Це прекрасна можливість вивчити міжнародний досвід, вдосконалити володіння англійською мовою, завести нові знайомства.
Що стало вирішальним у виборі майбутньої спеціальності «Облік і оподаткування»?
З самого дитинства, мені здається, я перебрала всі професії, які тільки можливо, хотіла бути і вчителем, і лікарем, але коли подорослішала, то стала розуміти, що професія бухгалтера є однією з найважливіших та найбажаніших у сучасному світі. Рішення бухгалтера є важливою запорукою успішної роботи будь-якого підприємства. Як сказав один із науковців: «У підприємницькому оркестрі бухгалтер – перша струна».

 Які у Вас очікування від навчання?
 
Від навчання очікую цікавого студентського життя, професійного зростання, позитивних вражень та емоцій.
 
Розмову вела Любов Гуцаленко,
д.е.н., професор
кафедри обліку та оподаткування
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook