Профорієнтаційна робота в Київському енергетичному фаховому коледжі

28 червня 2023 року

    28 червня 2023 року відбулась цікава профорієнтаційна зустріч доцента кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Березюка Андрія Олександровича та доцента кафедри теплоенергетики Міщенка Анатолія Васильовича зі студентами випускового курсу електроенергетичного відділення Київського енергетичного фахового коледжу, які навчаються за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. Під час зустрічі майбутнім вступникам було надано вичерпну інформацію та поради з питань вибору майбутньої професії інженера-енергетика, яка на сьогодні є однією з найперспективніших та найзатребуваніших професій на ринку України, особливо в сучасних умовах енергетичної кризи. Також майбутнім випускникам достатньо цікаво було послухати і про інші переваги навчання в НУБіП України, зокрема в ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження, а саме можливості участі в програмах отримання подвійних дипломів та навчання за дуальною формою освіти.

    Таким чином, основна мета такого заходу - допомога молоді зробити свідомий вибір професії, відповідно до їхніх інтересів, здібностей та сучасних потреб суспільства.

    Висловлюємо подяку за сприяння в організації такого важливого для майбутніх вступників заходу завідувачу електроенергетичного відділення Київського енергетичного фахового коледжу Коваленко Тетяні Миколаївні.

 

 

завідувач кафедри Окушко Олександр Володимирович,
доцент кафедри Березюк Андрій Олександрович

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook