У підприємницькому оркестрі бухгалтер – перша струна !!!

1 липня 2023, 12:09

       — Представтесь, будь ласка.

 Мене звати Карина Середа, родом з селища Компаніївка, Кіровоградської області. Закінчила випускний клас КЗ “Компаніївський ЛІцей”. Планую навчатися за спеціальністю “Облік і оподаткування” в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, оскільки впевнена, що отримаю найкращу базу знань для самореалізації та майбутньої професії. Мої сподівання набули ще більшої впевненості після зустрічі з науково-педагогічними працівниками кафедри обліку та оподаткування на Дні відкритих дверей, який я відвідала. Я також могла переконатись, що кафедра має сучасні комп’ютерні класи та програмні продукти, які використовують у практичній діяльності фахівці цієї професії.


      — Карина, які Ваші захоплення? 

— З самого дитинства захоплюсь бальними танцями та іншими видами спорту, постійно беру участь в різних змаганнях.
 

      — Що стало причиною вибору саме НУБіП України? 

— На старших курсах університету навчаються мої знайомі, які із захопленням розповідають саме про цей університет. Також мені сподобалось те, що в НУБіП України постійно вирує життя, після лекцій та занять студенти займаються у спортивних секціях, творчих колективах. А ще я дізналась, що в університету дуже широка співпраця з різними університетами Європи та США, що дозволяє здійснювати обмін студентами за міжнародними програмами. Це прекрасна можливість вивчити міжнародний досвід, вдосконалити володіння англійською мовою, завести нові знайомства.
  

      — Які агрументи були вирішальними при виборі майбутньої спеціальності "Облік і оподаткування"?

— З самого дитинства, мені здається, я перебрала всі професії, які тільки можливо, хотіла бути і вчителем, і лікарем, але коли подорослішала, то стала розуміти, що професія бухгалтера є однією з найважливіших та найбажаніших у сучасному світі. Рішення бухгалтера є важливою запорукою успішної роботи будь-якого підприємства. Як сказав один із науковців: «У підприємницькому оркестрі бухгалтер – перша струна».

      — Які у Вас очікування від навчання?

— Від навчання очікую цікавого студентського життя, професійного зростання, позитивних вражень та емоцій.
      
      Карина, дякую за розмову і бажаємо успіху в досягнення Вашої мрії.

Розмову вела Любов Гуцаленко,
професор кафедри обліку та оподаткування


 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook